Te plimbi cu ASCAR, vizitezi tot ce vrei

Suntem iaca, in anul 2018 iar numarul de masini a ajuns la o cifra foarte mare, insa unele familii nu isi permit inca sa isi achizitioneze un autovehicul sau pur si simplu plecam undeva si nu dorim sa mergem cu masina personala din varii motive, atunci ce facem… ?

Totusi, suntem in 2018 iar piata de Rent a Car a crescut foarte mult in Romania. Noi am fost plecati la o etapa de raliu, insa nu am mers cu masina personala, ci am zburat cu avionul pana la Bucuresti, iar de acolo am parcurs distanta pana la locul unde se desfasura etapa cu o masina inchiriata. Noi am apelat la ASCAR, o firma care o puteti gasi si puteti inchiria autovehicule din aeroportul Otopeni, asa ca pentru noi a fost mai usor sa apelam la rent a car ASCAR.

Puteti inchiria pentru orice perioada de timp autovehicului, aproximatic orice tip de masina si astfel va puteti rezolva problemele si nu mai sunteti dependenti de taxiuri sau alte mijloace de transort in comun. Majoritatea firmelor de acest gen au masini de toate felurile, de la masini de oras, care consuma putin si sa va strecurati prin orasele aglomerate, la masini spatioase sau de lux dupa cum doreste fiecare persoane in parte.

Noi am optat pentru o masina spatioasa, pentru ca aveam bagaje multe si trebuie sa ne duca acolo unde doream fara sa ne chinuim, asa ca am optat pentru un SUV 4×4. Mai nou, exista firme care iti ofera o oportunitata inedita, poti inchiria masina pe cativa ani, urmand sa ai posibilitate sa chiar sa achizitionezi masina dupa termnarea contractului.

Asa cum am spus si stiti, suntem in 2018, iar piata de inchirieri auto a avut parte de o crestere rapida, avand foarte multe oportunitati si cu oferte atractive, iar dumneavoastra trebuie doar sa va decideti in ce perioada doriti sa inchiriati o masina si ce model. 

Noi va dorim drumuri line!

 

Noutati
Vezi mai multe