Delta International sustine parcursul constanteanului Alex Cascatau in cursele internationale din 2021

Cunoscutul service constantean multimarca Delta International vine alaturi de Alex Cascatau, care va bifa un nou sezon complet in Europa ce include si apararea titlurilor castigate in 2020 in GT & Prototype Challenge.

Alex Cascatau, campion in Romanian Endurance Series (RES) si al GT & Prototype Challenge, campionatul cu cele mai puternice modele de sub umbrela Supercar Challenge Benelux, va beneficia de sustinerea Delta International in acest an competitional. Cascatau si service-ul Delta International, singurul service autorizat IVECO din zona Dobrogei, nu impart doar zona de origini ci si dorinta de a face performanta si de a lucra dupa cele mai inalte standarde.

Cu o vechime in domeniu de 15 ani, Delta International este unul dintre cele mai mari service-uri multimarca din zona de sud-est a Romaniei. Experienta obtinuta in toti acesti ani, dar si investitiile insemnate, au permis Delta International sa opereze conform tuturor standardelor si normelor europene. Service-ul ofera servicii in toate ariile de operatiuni mecanice (inclusiv lucrari la caroserie, diagnoza a autovehiculelor in garantie si post-garantie), atat pentru autovehicule cat si pentru autocamioane.

DTM Assen at TT-circuit Assen, Assen, The Netherlands, September, 6, 2020, Photo: Rob Eric Blank

Cu o retea extinsa de aprovizionare ce acopera intreaga Europa, Delta International asigura clientilor sai proceduri complexe ce se realizeaza in timp scurt fara a se face rabat de la calitate. Spatiul de lucru generos al service-ului din Constanta, cu o suprafata de 2,500 m2, include 30 de posturi de lucru si are autorizatie RAR.

Delta International se adauga celorlalti parteneri ce-l sustin pe Alex in cel de-al doilea sezon pe care-l va bifa alaturi de Alain Berg si Baticonsult Racing in competitiva categorie CN a GT & Prototype Challenge. Intins pe sapte etape, sezonul 2021 propune intalniri pe circuite celebre precum Spa-Francorchamps, Assen sau Hockenheim, iar grila se anunta a fi foarte competitiva.

Pentru Alex este un moment special, acesta fiind primul partener din orasul natal care se implica in sustinerea carierei sale: „Ma bucur sa am suportul celor de la Delta International, service multi-marca autorizat IVECO, in sezonul 2021. Atat eu cat si cei de la Delta International militam pentru acelasi nivel de profesionalism. Sunt sigur ca vom reusi impreuna sa ajungem pe cea mai inalta treapta a podiumului in competitiile pe care le vizez in stagiunea ce va incepe curand si, in plus, sunt nerabdator sa ma intorc acasa pentru a putea concura alaturi de Delta International si in fata fanilor constanteni.

Recomandari pentru tine!