Raliul Iasului, o noua provocare pentru Giri si Tudor

Dan Girtofan si Tudor Marza se pregatesc de o noua provocare in Campionatul National de Raliuri, Raliul Iasului. O runda binecunoscuta si indragita de cei doi, ce le propune 6 probe lungi, dar frumoase. O etapa cu rezultate frumoase in anii trecuti pentru Giri si Tudor, care spera ca sa nu se lase mai prejos nici la editia din 2020.

Driver-ul de la poalele Tampei a oferit cateva detalii despre traseul pe care se va „alerga” vineri si sambata. Am reusit sa mergem pe Dobrovat si pe Cioca Boca. Am insistat sa incepem cu Dobrovat pentru a vedea portiunea noua a probei propusa de organizatori. Este o «speciala» pe care ne va trebui o atentie sporita. Suprafata de rulare se schimba de 2-3 ori pe parcursul probei, care are parte de un inceput ingust, cu multe capete de pod, de viteza, dupa care urmeaza o portiune mai lata, cu saritori si segmente in care este necesara o atentie mai mare. Dar e o proba frumoasa, care ne place mult. Cioca Boca a ramas aceeasi «speciala» pe care o stiam si ma bucur ca se prezinta in conditii foarte bune. Chiar daca raliul are doar 6 probe, sunt unele lungi, ce ne vor solicita la maximum. Speram sa avem parte de o cursa fara evenimente neplacute si sa fim din nou, acolo, in top, a declarat Dan Girtofan.

Dan si Tudor doresc sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de parteneriilor Delcar Skoda, Glanz Facility Management, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.

Recomandari pentru tine!