Dan Girtofan: „Un raliu complicat, dar incheiat cu bine”

Dan Girtofan: „Un raliu complicat, dar incheiat cu bine”

Dan Girtofan si Tudor Marza au bifat un start reusit de sezon in CNRD 2019, dupa ce au terminat pe locul 3 Raliul Argesului Catena. Pe niste probe foarte frumoase, mai ales cele de pe Transfagarasan, Giri si Tudor au avut o evolutie sigura, care le-a adus o clasare pe podium la final, dar si cateva puncte bonus dupa ce au reusit un timp foarte bun si pe Power Stage.

Credit foto: Flaviu Croitoriu / rally art.ro

„A fost un raliu complicat. Desi a avut putini kilometri de probe speciale, a fost foarte intens. Probele au fost unele foarte selective si tehnice. Ne-au placut toate, dar cel mai mult cea de la coada lacului, care este una din cele mai frumoase «speciale» de asfalt din tara. Cat ne priveste, nu am avut nicio problema, masina functionat perfect, la fel ca si colaborarea dintre mine si Tudor. Am nimerit si anvelopele care trebuie, atunci cand trebuie. Ritmul a fost unul bun, dar ar mai fi loc de imbunatatit. Una peste alta suntem multumiti. Am facut un raliu bun, am luat puncte importante si e bine ca am inceput cu dreptul. Abia asteptam etapa viitoare, de la Arad”, a povestit Dan Girtofan.

Giri era la finalul cursei argesene fericit si pentru fiul sau Andrei, care la debutul oficial pe o masina de clasa RC2N (fosta clasa 3) a avut o evolutie foarte apreciata: „Ma bucur foarte tare pentru Andrei. A demonstrat ca are ritm si viitorul arata bine pentru el”.

Dan Girtofan si Tudor Marza doresc sa le multumeasca urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov.

Recomandari pentru tine!