Uleiurile MOTUL – Unul dintre cele mai bune uleiuri

MOTUL LA NIVEL MONDIAL

Datorită extinderii neîntrerupte pe plan internaţional din ultimii 25 de ani, în prezent, Motul realizează peste 70% din cifra sa de afaceri în afara pieţei sale originare şi peste 50% în afara graniţelor Uniunii Europene.

Zona Europei de Est este condusă de la Köln din Germania; zona CSI de la Moscova; Italia de la Torino; Spania, Portugalia şi America Latină de la Barcelona şi de reprezentanţele sale din Mexic, Sao Paolo şi Buenos Aires; Asia-Pacific de la Singapore; America de Nord de la Los Angeles; sediul francez având grijă, la rândul său, de coordonarea întregului grup şi de promovarea directă a brandului şi vânzărilor din zona Europei Occidentale.

 MOTUL AUTOMOTIVE – EXPERTUL ÎN LUBRIFIANŢI PENTRU MOTOR 

Motul Automotive concepe, produce şi vinde lubrifianţi pentru toate tipurile de motoare de vehicule, în peste 100 de ţări. Brandul Motul® acoperă lubrifianţi de top pentru motoare de vehicule uşoare: automobile, motociclete, scutere, ambarcaţiuni rapide, cultivatoare motorizate, şi vehicule de agrement cum sunt schi jeturile, karturile şi quad-urile etc. şi, de asemenea, pentru vehicule de mare tonaj cum sunt cele de marfă şi cele agricole. Monitorizând constant evoluţia tehnologiei, brandul este mereu activ în ceea ce priveşte dezvoltarea de noi lubrifianţi.

Cumpara Ulei de motor Motul de la Autohut.ro in rate online fara dobanda

Recomandari pentru tine!