Transilvania Rally aduce 105 echipaje la start

Transilvania Rally aduce la startul etapei nu mai putin de 110 echipaje si se va desfasura in perioasa 4-6 mai la Cluj.

Etapa conteaza ca si prima etapa din Tour European Rally, iar pentru CNR,Rally2 si CNRIV conteaza ca si etapa a doua din calendar. 14 probe speciale ii asteapta pe concurenti cu o lungime totala de 156.62 km. Aceste probe vor fi parcurse de concurentii inscrisi in TER,FIA,CNR si CNRIV. 

10 masini R5 se vor alinia la start, iar castigatorul editiei trecute este si el prezent la startul etapei clujene. 

Pentru concurentii inscrisi in Rally2, organizatorii au pregatit un numar de 8 probe speciale care insumeaza 75,15 km. Numarul echipajelor inscrise la aceasta etapa este unul mare, mai exact 27 echipaje vor concura la Cluj.

Lista de Inscrieri – Transilvania Rally 2018

Organizatorii au multe surprize pentru spectatori si spectatorii pe probe si in jurul Cluj Arena.

Pentru ziua de joi acestia au pregatit pentru copii si parinti un eveniment Rally Kids incepand cu orele 16:00, unde piticii veniti in zona Cluj Arena se pot juca si distra alaturi de parinti in locul special amenajat de organizatori.

Tot joi, fanii pot fi aproape de preferatii lor la sesiunea de autografe, putand sa faca poze cu acestia, iar dupa aceasta urmeaza un Cooking Show in aceeasi zona cu renumitul bucatar Sef Foa incepand cu orele 19:45.

Vineri este programata sa se desfasoare o proba unica in Romania, este vorba despre Floresti 1, pe care se va concura pe noapte si este sub forma unui circuit, iar in ultima zi a raliului ( sambata ) spectatorii sunt invitati la SuperSpeciala din Cluj, care se va organiza in jurul Cluj Arena incepand cu orele 18:36.

Detalii suplimentare se pot gasi pe www.transilvaniarally.ro si pe facebook pe pagina Transilvania Rally

Subiecte asemanatoare: