Record stabilit de Alex Mirea pe circuitul Transilvania Motor Ring

Dubla pentru Alex Mirea in a doua etapa din Radical Romanian Cup desfasurata pe Transilvania Motor Ring

Duminica, 23 mai 2021, a avut loc a doua etapa Radical Romanian Cup, eveniment desfasurat sub egida FRAS. Transilvania Motor Ring, circuitul de langa Targu Mures, a gazduit cursa in care s-au intrecut 10 piloti din Romania. Organizatorii au adus la start unele dintre cele cele mai performante masini de viteza pe circuit.

Alex Mirea, pilotand modelul Radical SR8, a reusit sa stabileasca un nou record pe circuitul Transilvania Motor Ring, acesta fiind mai rapid cu peste 3 secunde fata de recordul precedent, stabilit de Emil Nestor cu modelul Norma M20 FC. Noul timp de referinta este 1:28.060, stabilit in cadrul cursei monomarca.

Urmatoarea etapa din cadrul Campionatului National Radical Romanian Cup va avea loc pe data de 13 iunie, la circuitul MotorPark Romania, din Adancata.

Cu aceasta ocazie, Federatia Romana de Automobilism Sportiv, in parteneriat cu managementul celor doua circuite de pe teritoriul Romaniei, MotorPark Adancata si Transilvania Motor Ring, a decis acordarea trofeului Cupa Federatiei, celui care stabileste recordul celui mai rapid tur de circuit pe fiecare dintre cele doua circuite. Omologarea recordului presupune ca acesta sa fie stabilit pe durata concursului din cadrul unei competitii din calendarul FRAS si omologat de catre Comisia de Competitii FRAS.

sursa articol: fras.ro

Recomandari pentru tine!