Duminica plina de transmisiuni live – CNVC2, Rotac, Radical Romanian Cup

Duminica ( 8 mai 2022 ) aceasta este una plina pentru fanii motorsportului romanesc, avand parte de 6 transmisiuni LIVE de la diferite discipline care se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, pe scurt FRAS.

Fanii motorsportului pot urmarii incepand cu orele 13:45 transmisiunea de la ROTAC ( C.N. de Time Attack ) SuperLAP R1 care se desfasoara pe circuitul  Motorpark Romania, urmand ca la orele 15:30 sa se transmita cursa de la ROTAC R1 Pocket ROcket Sprint. In inchererea zilei, avem parte de imagini live de la Club Pro Sprint incepand cu orele 17:15.

Costasii pot urmarii evolutiile pilotilor care participa in cadrul etapei Cupa Cheile Gradistei 2022, etapa de Coeficient 1 din CNVC, fiind transmise mansele de concurs incepand cu orele 14:30, la start fiind nu mai putin de 55 de piloti.

Campionatul Radical Romanian Cup isi desfasoara prima etapa a sezonului in aceasta Duminica pe MotorPark, ambele curse avand parte de transmisiuni live. Prima cursa este programata la orele 14:45, urmand ca cea de-a doua sa fie transmisa la orele 16:30.

 

Mai jos puteti sa va bucurati de transmisiunile live direct pe aceasta pagina, toate la un singur loc.

Recomandari pentru tine!