Andrei Dumitrescu s-a impus la Cupa Gorjului – cnvc

Runda a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop a avut loc weekendul trecut la Ranca, judetul Gorj, acolo unde cei 74 de concurenti s-au duelat pe Transalpina. Andrei Dumitrescu s-a impus in aceasta etapa in fata fratelui sau Silviu Dumitrescu, acestia urcand pentru a doua oara pe acelasi podium in acest sezon competitional. Bogdan Cuzma incheie podiumul general de la Ranca la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de clasa H4.

Paul Andronic termina etapa pe pozitia a patra, fiind urmat de Emil Nestor cu al sau Radical SR8. Mihai Leu se claseaza pe pozitia a VI-a la finalul etapei, urmat de Stratnic Costi si de liderul la zi a campionatului Lucian Radut care reuseste sa termine weekendul pe pozitia a VIII-a. Fagadar Calin termina pe 9, iar Serban Andrei incheie in top 10 de la Ranca,

Credit Foto: Botyan Alexandru

Radut ramane lider la general dupa aceasta etapa, cu un avans de doar doua puncte in fata lui Andrei Dumitrescu, iar Costi Stratnic se regaseste pe pozitia a treia la general dupa cele 6 etapa parcurse pana acum.

Marghitas Septimiu s-a impus la Grupa A cu al sau Seat Leon TCR, iar pilotul echipei Rally Dream Team,  Ciprian Ciubotaru, termina etapa pe pozitia secunda. Revenit in campionat dupa o perioada de pauza, Horia Gheorghe termina etapa pe ultima treapta a grupei.

La Grupa H s-a impus Bogdan Cuzma, urmat de Paul Andronic si de Mihai Leu pe ultima treapta la general. Grupa N a fost adjudecata de Soos Istvan la bordul unui Subaru Impreza, urmat de Nicolae Ion si de  Ungureanu Bogdan care incheie podiumul.

Credit Foto: Botyan Alexandru

Andrei Serban urca pe prima treapta a podiumului general de la Ranca la doua roti motrice fata ( 2RM-F2 ), iar Septimiu Marghitas termina etapa a VI-a pe pozitia secunda la aceasta categorie, urmat de Mihai Plesa la bordul unei Honda Civic Type R. 

La doua roti motrice spate ( 2RM-GT ), Mihai Leu s-a impus categoric in fata lui Stratnic si Emil Ghinea care incheie podiumul.

Credit Foto: Botyan Alexandru

Tot pe acelasi traseu s-au desfasurat si etapele 13 si 14 a Campionatului National de Viteza in Coasta 2. Sambata a fost programata etapa cu numarul 13 in care s-a impus timisoreanul Sergiu Tirla ( GAO ) la bordul unui BMW e30, urmat de Valentin Dobre si de Zsolt Erik Fazakas. Duminica a fost una cu ghinion pentru Gao, acesta fiind nevoit sa abandoneze. Adorjan Zolde reuseste sa se impuna in etapa cu numarul 14 din CNVC2, urmat de Valentin Dobre si din Roland Csato.

Dua cele 14 etape desfasurate pana in acest moment, Adorjan Zold este liderul clasamentului general al Cnvc2, profitand de absentele lui Bedo Barna si a lui Claudiu Orha.  

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop se va muta in Arges spre finalul acestei luni pentru penultima etapa din campionat, mai exact etapa de la Campulung Muscel din 22-23 Septembrie. Concurentii din CNVC2 se vor muta in Mures, pentru etapa de la Magherani care se va desfasura pe data de 16 Septembrie.

Recomandari pentru tine!