Sebastian BARBU a fost cel mai rapid in shakedown-ul Raliului Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile

Echipajul Sebastian BARBU/Bogdan IANCU a fost cel mai rapid in shakedown-ul desfasurat astazi, 21 iunie 2019, reusind sa opreasca cronometrul la 1min 47.1 sec. Pe locul secund echipajul Valentin PORCISTEANU/ Dan DOBRE a reusit sa obtina timpul de 1min 48.5 sec, acesta fiind urmat de echipajul Adrian RASPOPA/ Cosmin DIACU cu timpul de 1min 48.7 sec, care a incheiat primele cele mai bune trei clasari.

Prima zi a raliului pune la dispozitia concurentilor un total de 23.10km de probe speciale. Cei 57 de concurenti au luat contactul cu suprafata de concurs incepand cu primele ore ale diminetii, urmand ca in partea a doua a zilei acestia sa ia startul in cele trei probe din jurul municipiului Moinesti. Ziua se va incheia cu Superspeciala din centrul orasului Onesti.

 

Totodata, cei care nu au putut ajunge pe probele speciale ale zilei de astazi pot urmari pe postul TVR Iasi, in direct, proba Vermesti (ora 15.34), iar de la ora 18.07 Telekom Sport si TVR vor transmite, tot in direct, Superspeciala din centrul orasului Onesti.

Pentru editia din 2019 a Raliului Moldovei Bacau powered by Dedeman Automobile organizatorii au pregatit Bacau propune un maraton de 10 ore de transmisie live de pe probele speciale. In ziua a doua transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmeaza sa fie transmisa la ultimele doua treceri (ora 13.03), cea din urma avand si rol de Power Stage. (ora 16.17)

Editia cu numarul noua a Raliului Moldovei Bacau 2019 powered by Dedeman Automobile este compusa din 13 probe, impartite de-a lungul a doua zile si masoara 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Raliul Moldovei Bacau 2019 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerului principal Consiliul Judetean Bacau, in asociere cu Primaria Onesti, Primaria Moinesti, Primaria Bacau si Primaria Zemes. Sponsor principal: Dedeman Automobile.

Recomandari pentru tine!