Hot Lap Competition revine la lumina farurilor

Digiqole Ad

Hot Lap Competition revine la lumina farurilor 

Dupa o prima runda reusita la inceputul primaverii, Hot Lap Competition se intoarce in actiune, de aceasta data la lumina farurilor pe deja traditionala gazda Prejmer Raceway Brasov.

Cursa se va disputa Sambata 19 August pe sensul clasic al circuitului, iar deja se anunta un numar record de participanti, peste 90 de piloti fiind pe lista de start a competitiei. 

Concurentii sunt asteptati la circuit de la ora 14.00 pentru verificarile administrative si tehnice. De la 16.45 vor incepe antrenamentele cronometrate, in jurul orei 19.30 dam drumul la mansa de concurs 1, iar de la 22.15 pornim in ultima mansa de concurs. La miezul noptii ii premiem pe cei mai buni piloti de la Night Edition.

Intre manse, prietenii nostri de la Delta Racing Team si Vali Porcisteanu Racing vor oferi publicului demonstratii cu masinile lor de concurs pe circuit si totodata vor fi alaturi de cei interesati in a descoperi lumea motorsportului.

Asadar, va asteptam cu drag la circuit Sambata pentru a urmari spectacolul Hot Lap Competition Night Edition. Intrarea este libera!

Hot Lap Competition Night Edition 2023 este sustinut de Prejmer Raceway Brasov, Delta Racing Team, Vali Porcisteanu Racing, Sigil, BlackStuff, Racing Expert. Parteneri Media: RPM Racing RO, Autostiri.ro, FanRally.ro, AutoRally.ro

Recomandari pentru tine!