Simone Tempestini a fost cel mai rapid la testele Raliului Argeșului

Prima etapa a sezonului 2020, Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot, a debutat in aceasta dimineata cu sesiunea de teste organizata pe un traseu in lungime de 3 kilometri. Echipajele au parcurs de mai multe ori sectiunea de drum din apropiere de Pitesti pentru a face ultimele reglaje inaintea startului.

La bordul unui model Skoda Fabia R5, Simone Tempestini a fost cel mai rapid in shakedown-ul de azi dimineata, stabilind un timp de 1:20.4. La mai mult de o secunda distanta, Dan Girtofan, la comenzile unei masini similare, a oprit cronometrul la 1:21.8. Alexandru Pitigoi a pilotat exemplar superbul Porsche 911 GT3 CUP si a reusit un timp excelent, de 1 minut, 22 de secunde si 1 zecime.

Surprinzator, cei trei piloti au fost urmati de tanarul Norbert Maior, care la bordul unui Peugeot 208 R2 a stabilit un timp foarte bun, clasandu-se la sesiunea de teste inaintea mai multor piloti titrati. Valentin Porcisteanu a avut probleme cu al sau Mitsubishi Lancer EVO IX, in timp ce Cristi Dolofan s-a concentrat pe spectacol si a stabilit al saselea timp.

Cristian Timisica, Mihai Manole, Bogdan Nastase si Adrian Grigore au completat topul 10 la shakedown-ul Raliului Argesului 2020.

Clasamentul complet de la testele oficiale ale raliului sunt disponibile AICI.

Concurentii vor porni la ora 16:30 din parcul de service din Pitesti si vor parcurge astazi doua probe speciale in apropiere de Campulung. Transmisiile LIVE ale competitiei vor fi disponibile pe www.raliulargesului.ro sau pe Facebook-ul evenimentului.

Recomandari pentru tine!