Dan Girtofan si Tudor Marza, vicecampioni nationali dupa Transilvania Rally 2020

Un nou raliu, un nou podium. Si un nou titlu de vicecampioni nationali pentru Dan Girtofan si Tudor Marza. Cei doi echipieri ProRally Team Brasov au incheiat pe locul 3 Transilvania Rally 2020, runda a 5-a a Campionatului National de Raliuri, adunand astfel suficiente puncte pentru a-si asigura pozitia a doua in clasamentul sezonului. Desi poate lumea s-ar fi asteptat la o lupta mai „apriga” pentru victorie cu „localnicul” Simone Tempestini, Giri a explicat ca feeling-ul sau de-a lungul raliului nu a fost unul pe care si l-ar fi dorit.

Din punct de vedere al rezultatului si al punctelor, a fost un raliu bun pentru noi. Am terminat pe podium si am obtinut un nou titlu de vicecampioni nationali. Dar, totusi nu am avut un feeling cum ar fi trebuit. Vremea a schimbat cu totul atmosfera acestui raliu frumos, astfel ca nu am reusit sa fim 100% ce ne-am fi dorit. Am avut o evolutie safe, care s-a tradus la final cu un rezultat bun. Si cam atat, a spus Dan Girtofan.

Pilotul brasovean a continuat: Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa fim la start in acest sezon ciudat, atipic, pricinuit de pandemie. Pentru noi acest titlu de vicecampioni este un rezultat foarte important, muncit, care a incununat niste eforturi foarte mari de a ne alinia la startul fiecarei etape. Sigur, au fost momente in care poate ne-am fi dorit mai mult, dar este important ca suntem, din nou, acolo sus, in top.

Dan si Tudor doresc sa le multumeasca pentru sustinere celor de la NetBet si Ramplast, dar si de partenerilor Delcar Skoda, AdGo Digital Network, Castrol Edge, MHS Truks&Service, Glanz Facility Management, Mipa, Presto si Curatatoria.ro.

Recomandari pentru tine!