Sebastian Barbu trece la Skoda Fabia R5 in sezonul 2019

Pilotul sibian Sebastian Barbu va concura in acest sezon din Campionatul National de Raliuri pe un model Skoda Fabia R5 impreuna cu copilotul sau Bogdan Iancu.

Dupa titlul castigat anul trecut la clasa 11, cu un Mitsubishi Lancer EVO VII si Marc Banca in postura de copilot, Sebastian Barbu este pregatit sa atace noul sezon competitional cu un model Skoda Fabia R5.

Sezonul 2018 a fost unul dintre cele mai frumoase din cariera mea si imi doream mult sa fac pot concura cu o masina de top. Visul meu a devenit realitate si incepand cu Raliul Argesului voi concura cu un model Skoda Fabia R5 la etapele din Campionatul National. Masina va fi pregatita de echipa Delta Rally in Italia, iar de partea tehnica si cea logistica se vor ocupa Alex Barbu, fratele meu, si Stefano Ravanelli”, a spus Sebastian Barbu.

Sebastian Barbu va concura in acest an impreuna cu Bogdan Iancu fiind acum un echipaj 100% sibian. “Este un copilot cu o experienta foarte mare si cu care am mai participat la diferite raliuri in trecut. Ne intelegem foarte bine in masina si sunt sigur ca impreuna ne vom acomoda rapid cu aceasta masina si apoi sa incercam sa obtinem rezultate cat mai bune. Ii multumesc ca a pornit impreuna cu mine in aceasta aventura”, a continuat Sebastian Barbu.

Sezonul 2019 va incepe pe 3 – 4 mai cu Raliul Argesului si va continua apoi cu Raliul Aradului (24 – 25 mai), Raliul Moldovei (21 – 22 iunie), Raliul Harghitei (12 – 13 iulie), Raliul Sibiului (26 – 27 iulie), Raliul Iasului (6 – 7 septembrie), Transilvania Rally (28 – 29 septembrie) si Raliul Brasovului (18 – 19 octombrie).

Obiectivul meu este sa particip la toate aceste etape. Ne pregatim intens pentru Raliul Argesului si este important sa ne acomodam cu noua masina. Astept cu nerabdare sa urc la volan si vreau sa incepem cu un rezultat bun. In acelasi timp sunt realist si stiu ca trecerea pe o masina din grupa R5 necesita o perioada de acomodare. Dupa ce vom vedea primii timpi pe problele din Raliul Argesului vom sti cum stam si ce trebuie sa mai imbunatatim. De asemenea, trebuie sa le multumesc tuturor celor care fac posibila participarea noastra in acest sezon de la parintii mei, la prieteni, la fani si nu in ultimul rand partenerilor nostri de anul acesta: vinurile Gorgandin, Yippi Lifestyle Energy Drink, Hankook Tire prin Bucur Tuning, Indsoft, Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad si Geometrica Architects”, a mai adaugat Sebastian Barbu.

Recomandari pentru tine!