Nicio surpriza in topul precalificarlor din CNDC Betano. Dani Otil, gata de debut

Galezul Oscar Williams a reusit cel mai bun timp in precalificarile penultimei etape din Campionatul National Digital de Circuit Betano, de pe circuitul Spa-Francorchamps, iar pe grila de start de vineri seara va fi prezent si pilotul de viteza in coasta, Dani Otil.

Cu patru victorii din tot atatea runde in care a concurat, campionul din sim racing a confirmat si pe Spa-Francorchamps, cu un timp de 2:17.763. Pilotul de la CRG Racing Romania a fost urmat in acest top al precalificarilor de coechipierul sau, Maximilian Junger, la numai 49 de miimi.

Emanuel Gaczella, campion in sim racing in 2013 in cadrul Formula Challenge, a completat podiumul dinaintea etapei. Pe locul 8 in topul general, avand insa doua absente, Gaczella a terminat traseul de concurs la numai 0.292 secunde in spatele lui Williams.

Liderul la zi al Campionatului National Digital de Circuit Betano, Dragos Simion, a inregistrat al patrulea timp din precalificari. Pilotul de la Willi Motorsport este obligat sa castige vineri seara pentru a nu pierde fotoliul pe care s-a instalat inca din etapa a doua.

Leo Borlovan, unul dintre pretendentii la titlu, are doar al 15-lea timp pe Spa-Francorchamps, dar spera sa recupereze in calificarile care vor debuta de la ora 22:30 in direct pe canalul de YouTube al FRAS. Cele doua manse ale Diviziei A sunt programate incepand cu ora 23:00 in direct pe postul de televiziune Pro X.

Tot printre cei 30 care vor fi prezenti in cursa primei divizii se numara si Dani Otil, pilotul care a impresionat anul trecut la etapele de super rally si viteza in coasta. Beneficiar al unui wild card, acesta isi va face debutul in sim racing cu aceasta ocazie.

In prefata Diviziei A se vor desfasura cele doua manse ale cursei suport, acolo unde va fi prezent si Alex Mirea, liderul de la Clasa Racers, care a fost in aceasta saptamana primul sub linia ultimului calificat. Tot acolo vor lua startul alti trei piloti de la viteza in coasta, Marian Andrei, Adi Iliescu si Emil Nestor.

Recomandari pentru tine!