Tess Rally, distractie acasa pentru Giri si Tudor

Dan Girtofan si Tudor Marza vor incheia sezonul competitional 2019, vineri si sambata, acasa, la Brasov, odata cu o noua editie a Tess Rally. Multi ani cursa inagurala a sezonului, etapa brasoveana va incheia un an interesant pentru Giri si Tudor, in care au fost mereu pe podium, dar si care putea fi mai bun daca nu era abandonul tehnic de la Cluj.

Cei doi echipieri Skoda Romania Motorsport vor da totul pentru a-si asigura un loc pe podium in 2019, dar si pentru a-i bucura pe numerosii lor fani. Dupa o sesiune de recunoasteri pe probele de macadam de la Tess Rally 2019, Dan Girtofan a oferit cateva declaratii la cald.

„Am apucat sa facem recunoasteri doar pe doua probe: Glejarie si Holbav. Mi-au placut foarte mult ambele. Sunt probe tehnice, cu o suprafata de rulare care se prezinta in conditii bune, nu de viteza, care vor solicita la maximum indemanarea concurentilor. Proba Glejarie o cunosc bine pentru ca este unul din traseele mele preferate de plimbat cu bicicleta. Ma voi bucura foarte mult sa merg pe ea. Holbav este si ea o speciala interesanta, cu treceri si prin zone populate, dar cu un traseu frumos. Bineinteles ca sunt si multe capcane, dar care vor face raliul si mai atractiv. Asteptam cat mai multa lume pe probe pentru ca vor avea cu siguranta un spectacol frumos”, a spus Dan Girtofan.

Giri - tess rally
Giri a mai adaugat: „Totul este pregatit, masina e ok, baietii din echipa tehnica sunt gata sa rezolve orice problema, iar eu si Tudor suntem concentrati sa oferim fanilor o evolutie solida, cu un rezultat bun la final, dar in acelasi timp sa ne si distram. Este raliul nostru de casa si trebuie sa fim la inaltime”.

Dan Girtofan si Tudor Marza conteaza in sezonul 2019 pe sprijinul urmatorilor parteneri: Skoda Romania, Porsche Finance Group Romania, Castrol prin Castrol Romania, Delcar – dealer Skoda Brasov, Mipa si Presto, MHS Truck & Service Brasov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.

Recomandari pentru tine!