Schimbare de etape in Campionatul National de Viteza in Coasta Total

In contextul actual al pandemiei de coronavirus, in care toate competitiile sportive se pot desfasura fara public, iar aceasta masura este extrem de dificil de aplicat pe traseul urban competitional de la Sinaia, ne aflam in situatia de a anunta amanarea etapei din Campionatul National de Viteza in Coasta, ce urma sa se desfasoare in perioada 1-2 august.

Primaria orasului Sinaia, Clubul Sportiv Carpati Sinaia si Federatia Romana de Automobilism Sportiv lucreaza la identificarea unei solutii in vederea organizarii competitiei la o data care va fi anuntata ulterior, in asa fel incat sa putem asigura cele mai bune si sigure conditii.

Pentru a nu periclita calendarul competitional, Comisia Nationala de Viteza in Coasta, impreuna cu organizatorul Auto Blic, dupa acordul Biroului Executiv FRAS, a decis mutarea etapei de la Rasnov in data de 1-2 august (programata initial pentru finalul lunii august), urmand sa revina cu calendarul complet in cel mai scurt timp.

Asadar, etapa de la Rasnov devine etapa a III-a a campionatului, iar Trofeul Sinaia va fi reprogramat.

In Campionatul National de Viteza in Coasta Total urmeaza etapa a II-a care se va desfasura la Resita in perioada 4-5 iulie.

Noutati
Vezi mai multe