Simone Tempestini si Sergiu Itu castiga Raliul Harghitei 2022

epantofi.ro

🏆 Preluand sefia clasamentului general a raliului odata cu parcurgerea probei secunde din raliu, echipajul Simone Tempestini alaturi de Sergiu Itu pe un model Porsche 997 RGT, reusesc sa obtina victoria la Raliul Harghitei, etapa a doua din Campionatului National de Raliuri Betano.

🥈 Sebastian Barbu si Bogdan Iancu reusesc sa obtina locul secund, dupa o batalie superba cu echipajul de la Napoca Rally Academy amintit in randurile de mai sus. Cei doi fiind dupa 11 probe speciale la 20 de secunde fata de lider, insa problemele aparute cu franele pe ultima proba speciala a raliului ( power stage ), acestia incheie raliul la +01:07,5 secunde in spatele echipajului castigator.

🥉Pe cea de-a treia pozitie au venit Andrei Girtofan si Doru Vraja pe un model Skoda Fabia Rally 2, acestia mentinand pozitia a treia a podiumului inca de la inceputul raliului, fiind cel de-al doilea podium la general in acest sezon, dupa cel din Maramures.

Credit Foto: rallyphoto.ro

Fratii Maior, Norbert si Francesca, obtin cea de-a patra pozitie la general pe un model de clasa RC4, reusind sa tina piept cu brio celor 8 modele RC2 prezente la start, chiar daca acestia alergau pe un model cu doua roti motrice fata.

Echipajul NRA incheie raliul la 4:11,5 secunde in spatele colegilor de echipa de pe prima pozitie , insa obtin victoria in cadrul grupei Doua Roti Motrice ( 2FWD ) fata, urmati de Cristian Sugar/Vlad Colceriu si de Constantin Tudose/Teodor Gaina.

Mihai Manole incheie etapa pe pozitia a cincea in ierarhia generala a etapei, insa aici obtine prima sa victorie de proba speciala din cariera, dupa ce a reusit in ziua de vineri sa isi treaca in cont victoria pe PS3 – SuperSpeciala ARPAD DIETRICH. 

Bogdan Cuzma obtina pozitia a sasea la bordul modelului Skoda Fabia Rally2 Evo, urmat de Jean Tatu la jumatate de minut, tot pe un model  Skoda Fabia incheie pe sapte.

Adrian Teslovan vine pe pozitia a opta pe singurul model Ford Fiesta R5, urmat de Cristi Sugar si de Constantin Tudose care incheie Top 10 a Raliului Harghitei 2022.3

Urmatoarea etapa din campionat este programata pentru perioada 20-21 Mai, atunci cand se va desfasura Raliul Argesului.

Rezultatele si clasamentele de la Raliul Harghitei 2022 se pot vedea pe live.fras.ro

Recomandari pentru tine!