Promo Rally Brasov spre finala campionatului

Promo Rally Brasov spre finala campionatului.

Ultima etapa din campionatul Promo Rally seria brasoveana se va desfasura in data de 26 februarie pe circuitul de la Prejmer. Cursa va incepe cu o mansa de recunoastere a traseului, urmand ca cele doua manse de concurs sa se desfasoare dupa aceasta.

In ultima etapa din acest campionat, organizatorii au anuntat ca pe traseu se vor afla doi concurenti concomitent, startul fiind dat in ” urmarire „. Radu Fibrihi este ocupantul primei pozitii la Clasa 1 cu 58 de puncte, urmat de Mihai Cojita ( 49 p ) si Bogdan Seciu cu 43 puncte.

     Catalin Ienasel conduce in ierarhia clasei 2 avand un avans de 18 puncte in fata lui Catalin Balteanu care este pe locul secund la clasa cu 50 de puncte. Razvan Rafael Hodea este la 8 puncte diferenta in spatele locului secund, avand 42 puncte. Cosmin Balan conduse clasa 3 in fata lui Paul Greavu si a lui Karoly Kovacs .

La clasa Diesel, batalia este una foarte disputata, locul secund fiind la un punct in spatele liderului Cosmin Balan, iar Liviu Zarnescu, ocupantul locului 3 la diesel, se afla la 3 puncte de primul loc, respectiv la 2 puncte de locul secund.

All Speed Racing Team conduce clasamentul la echipa, avand in total de 109,00 puncte, urmand pe locul secund Richy Racing Team si ICETEAM pe ultima treapta a podiumului la echipe.

Concurentii se pot inscrie la Promo Rally IV pana vineri, 24 februarie, cand este si data limita pentru efectuarea platii taxei de inscriere.

 

Noutati
Vezi mai multe