Cupa Bulzesti 2 aduce 81 de piloti la startul etapei

Cupa Bulzesti 2 pucteaza ca si etapa a III-a din Campionatul de Slalom Auto ACR Dolj si este programata sa se desfasoare in data de 20 iunie 2021. 

Bucurandu-se de un numar foarte mare de concurenti la fiecare etapa din campionat, cea de-a treia etapa se bucura si ea de 81 de concurenti care vor lua startul pe cei 2 km de proba. De pe lista de inscrieri nu lipseste castigatorul primelor doua etape din acest sezon, Daianu Alexandru, care la bordul unui model Audi TT a reusit sa isi adjudece victoria la general si la Cupa Bulzesti Race1, cat si la Cupa Verbita Race2.

Six-ul, asa cum il stiu fanii motorsportului, va lua startul la aceasta etapa pe modelul Audi A4 pe care alearga si in Campionatul National de Viteza in Coasta.

Resiteanul Andrei Precup nu rateaza nici el aceasta etapa si revine cu #locomotivaderesita pentru a incerca sa isi adjudece victoria la general, dupa ce acesta a reusit un loc secund la Verbita si un loc 3 la Bulzesti 1. 

Alaturi de Six-ul si Andrei, se alatura si Claudiu Ionescu cu modelul VW Golf, sperand la un nou podium la general, dupa ce la Cupa Verbita acesta reuseste sa urce pe trei la general.

Toate detaliile despre aceasta etapa se pot vedea pe pagina noastra dedicata acestui campionat – Campionatul de Slalom Auto ACR

Credit Foto: RPM Racing Ro / Garajul Trei

 

Recomandari pentru tine!