Mads Østberg va concura in Romania la volanul unui Citroen C3 Rally2

Digiqole Ad

Mads Østberg va concura in Romania la volanul unui Citroen C3 Rally2

Norvegianul Mads Østberg, pilot cu peste 250 de starturi dintre care 139 la cel mai inalt nivel in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), o victorie la Rally de Portugal (WRC) in 2018, 18 podiumuri si un titlu mondial in WRC2, va concura in weekendul 27-29 Octombrie la ultima etapa a Campionatului National de Raliuri, Tess Rally Brasov.


Dupa ce a incheiat cu succes Raliul Ungariei, utima etapa a Campionatului European de Raliuri (ERC) ocupand locul 1 in clasamentul general, la fel ca si anul trecut, Mads Østberg a raspuns afirmativ la invitatia facuta de CB Rally Vest si DTO Rally pentru a veni in Romania. Trust Motors, importatorul oficial al marcii Citroen in Romania si Citroen Racing au contribuit la venirea pilotului norvegian in tara noastra.
La etapa de la Brasov Mads Østberg va concura cu o masina de ultima generatie, Citroen C3 Rally 2 pusa la dispozitie de echipa DTO Rally. Acesta va profita de oportunitatea pentru a testa ultimele evolutii ale masinii dar si pentru a se distra pe probele ofertante ale etapei brasovene.
Succesul lui Mads Østberg a fost sustinut de-a lungul anilor de Citroen Racing, castigand titlul mondial la WRC2 in 2020 la volanul unui Citroen C3 R5.

Recomandari pentru tine!