Loc secund pentru George Marinescu si Arnold Caitanu in ierarhia Rally2 la Raliul Aradului

Echipajul timisorean lua startul in Raliul Aradului, dupa un un debut dezamagitor de sezon, incheiat cu abandon tehnic pe ultima proba speciala a Raliului Argesului.

O problema tehnica de ultim moment la Peugeot-ul 206 RC cu care isi anuntase participarea, avea sa-l forteze pe Marinescu la inlocuirea materialului de concurs, chiar cu 2 zile inaintea startului in cea de-a doua etapa a sezonului. Asa se face ca joi seara, echipajul urca pe podiumul startului festiv la bordul unei Dacii Logan Cup, pregatita de catre Vali Porcisteanu Racing.

Ghinioanele aveau sa se opreasca aici pentru echipajul cu numarul 123, Loganul Cup fiind unanim recunoscut pentru titnuta-i de drum exemplara pe macadam. “Odata ce am terminat shakedown-ul (n.r. testele oficiale dinaintea raliului), am simtit ca putem avea un ritm competitiv. In pofida lipsei de putere, masina are un comportament foarte docil, oferindu-ti foarte mult feedback, lucru care m-a ajutat sa ma acomodez cu ea intr-un timp extrem de scurt.” spunea pilotul timisorean.

Marinescu si Caitanu au incheiat prima zi a raliului pe locul secund al ierarhiei Rally 2, iar sambata au reusit sa-si conserve pozitia, in ciuda conditiilor meteo extrem de nefavorabile, intalnite pe probele speciale Conop si Nadas. “Ne bucura rezultatul obtinut, dar cel mai mult, faptul ca am reusit sa avem un ritm sustinut. Probele de astazi au fost extrem de dificile: drumurile forestiere inguste, noroiul si sleauri foarte adanci – puteau fi, foarte usor, reteta unei iesiri in decor.” avea sa spuna George, la finalul intrecerii aradene.

De notat sunt si celelalte rezultate ale echipajelor timisorene, Adrian Minea si Constantin Raducioiu (Mitsubishi Lancer Evo VIII) reusind un loc 3 in cadrul Clasei 11 iar Mircea Samuil si Romain Gilles (Audi A3 NGU) obtinand locul 4 in clasamentul Rally 2.

Raliul Moldovei , urmatoarea etapa a Campionatului National, va avea loc pe 21-22 iunie, la Bacau.

George Marinescu si Arnold Caitanu sunt sustinuti de catre NetBet, in calitate de partener principal, alaturi de Frigoglass si DataMaxLine.

Recomandari pentru tine!