Giri, nemulțumit de rezultatul de la Transilvania Rally

Dan GirtofanDan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5) au încheiat pe locul 3 Transilvania Rally, etapa a șasea a CNRD 2016. Giri și Tudor au încercat să aibă o evoluție foarte bună pe meleagurile clujene, dar, la final, au fost nevoiți să se mulțumească cu un loc 3, ce le asigură cel puțin poziția a doua pe podium la finalul sezonului. Nu suntem mulțumiți de ce am realizat la Cluj. Dar asta este. Sunt puncte bune adunate în campionat, care ne asigură matematic titlul de vicecampioni la finalul anului. Vom vedea ce se va mai întâmpla până se va încheia sezonul. Cu excepția a două mici probleme tehnice, totul a funcționat bine la Transilvania Rally. Era clar că Simone și Bogdan vor fi foarte rapizi, mai ales pentru că era raliul lor de casă. Noi am încercat să fim aproape de ei, nu am avut nicio reținere, dar doar locul 3 s-a putut. Vreau să le muțumesc tuturor partenerilor noștrii pentru sprijin, lui Tudor și echipei tehnice, iar cel mai important lucru este că am terminat o cursă în puncte, dar și cu mașina întreagă”, a declarat Dan Gîrtofan.

Giri este bucuros că și fiul său, Andrei Gîrtofan, a încheiat cu bine Transilvania Rally 2016, obținând un loc 5 la Cupa Dacia și un loc 3 la debutanți: Andrei începe să progreseze și să se reobișnuiască cu ritmul unui raliu de asfalt. A avut un pic teamă după Sibiu să nu strice mașina, dar ușor-ușor a trecut peste această frică și a reușit să progreseze de la o etapă la alta. S-a adunat și oboseala examenelor din timpul sesiunii, dar începe să aibă un ritm cât mai bun. Pentru el e important să aibă cât mai mulți kilometri de probe speciale, pentru că așa poate căpăta experiență”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au parte în sezonul 2016 al CNRD de sprijinul următorilor parteneri de încredere: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu, Moran (Moran.ro – Fragrance Factory) și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.

Recomandari pentru tine!