aparate de curatat tapiteria cu aburi – care sunt cele mai bune?

Care sunt cele mai bune aparate de curatat tapiteria cu aburi?

Metoda curatarii incaperii cu abur este una foarte eficienta, microbii fiind omorati de abur, aceasta metoda putand elimina pana la  99.9% din bacteriile si germenii prezenti pe suprafete. Cele mai bune astfel de aparate sunt fabricate de Philips, fiind lider autoritar in aceasta materie.

aparate de curatat tapiteria cu aburiCel mai bun model dintre aceste aparate de curatat tapiteria cu aburi este FC7028/01, fabricat de liderului mondial in materie, mai exact Philips. Acest model este unul cu performante deloc de neglijat, avand o putere de 1500W, ceea ce inseamna ca il poti folosi imediat, incalzindu-se in maxim 30 de secund. Aburul puternic al acestuia reusind sa elimine bacteriile si germenii de pe suprafete. Un alt atu al acestuia este folosirea oricarei surse de apa, chiar si apa de la robinet se poate folosi, avand un filtru de calcar activ care decalcifica automat apa.

Philips FC7020/01 putem spune ca este la egalitate de puncte cu fratele sau mai sus mentionat, avand aceiasi putere de 1500W si o capacitate de 0.45 l, insa acest model are un debit de 20 g/minut fata de 25 g/min al modelului FC7028.

Polti Vaporettino First este pe pozitia a III-a a topului nostru, fiind un model de 1000W cu o capacitate a rezervorului de aproximativ 200ml.

Cum alegi cel mai bun model pentru tine?

Principala caracteristica la care trebuie sa ne uitam atunci cand dorim sa achizitionam un astfel de aparat, trebuie sa ne uitam la puterea motorului, cu cat este mai mare, cu atat mai repede putem sa il folosim. Presiunea si cantitatea de abur este data in raport cu puterea motorului.

Capacitatea acestuia este si ea o caracteristica foarte importanta, aceasta ne poate spune care este autonomia acestui aparat. Presiunea rezervorului trebuie sa se invarta in zona 3.5 – 4 bari, astfel neavand nici o problema cu gradul de eliminare a germenilor din pardoseli sau alte suprafete.

Lista suprafetelor pe care se poate folosi aceste curatatoare este una destul de lunga, incepand cu geamurile din casa, tapiteria, covoare, faianta, gresia si multe altele din casa si nu numai, chiar si in masina putem folosi un astfel de aparat.

Acum in incheierea articolului, speram sa va fi facut o idee care este cea mai buna alegere pentru dumneavoastra.

Noutati
Vezi mai multe