M-Sport il adauga pe Suninen in echipa, va concura 8 etape

M-Sport a anuntat ca Teemu Suninen va conduce cel de-al treilea Ford Fiesta pentru cea mai mare parte din sezonul 2018 WRC.

Daca acum cateva zile a fost anuntat Bryan Bouffier ca si pilot suplimentar pentru cele doua etape de la Monte Carlo si Corsica, iata ca acum a fost anuntat si Suninem ca si pilot suplimentar pe a treia masina Ford Fiesta, acesta va lua startul in 8 etape in acest sezon.

El si copilotul sau Mikko Markkula se alatura lui  Sebastien Ogier si Elfyn Evans in echipa M-Sport pentru etapele din Suedia, Mexic, Portugalia, Italia, Finlanda, Turcia, GB si Spania.

Avem o buna ocazie sa ne dovedim potentialul. Planul este de a incepe aceste colaborare intr-o stare de spirit relaxata. Trebuie sa ne asiguram ca profitam din plin de aceasta oportunitate si asta este exact ceea ce intentionam sa facem” , a spus Suninen. 

Astept cu nerabdare sa ma întorc in spatele volanului unei masini de raliu cu tehnologie de varf si sa urmaresc sa invet cat de mult pot„, a mai adaugat acesta.

Credit Foto: WRC.COM

 

Nu exista nici o indoiala ca Teemu este un pilot foarte talentat si un viitor castigator al unor etape. Cu opt raliuri in acest an, el va obtine experienta necesara pentru a-si dezvolta cariera la acest nivel si nu as fi deloc surprins daca l-am vedea pe un podium sau doua„, a spus team managerul M-Sport, Malcolm Wilson.

 

Recomandari pentru tine!