Ulei Motul 300 V Power – Gama Motorsport

SPIRITUL Motul 300V Power, 5W40, 2L

 

UN LUBRIFIANT PENTRU COMPETIŢII DISPONIBIL TUTUROR

 

Bazându-se pe experienţa dobândită cu primul lubrifiant semi-sintetic pentru automobile, Motul Century 2100, care fusese deja lansat în 1966, Motul a făcut senzaţie în 1971 prin dezvoltarea unui lubrifiant sintetic 100% realizat din esteri de origine vegetală, lubrifiant cu aplicaţii în tehnologia aeronautică.

Ca un tribut adus celor 300 de victorii obţinute de brand până la acea dată, acest lubrifiant revoluţionar a fost numit „300V”.

Pentru a demonstra validitatea acestei inovaţii,  Motul a participat la cel mai înalt nivel de competiţie din Formula 1, cu echipele Frank Williams-Motul în 1971 şi BRM în 1974. În acelaşi timp, inginerii de la Motul au dezvoltat versiuni pentru motoarele de motociclete în 4 timpi şi, de asemenea, motoarele în 2 timpi cu Motul Century 300 2T. În 1977, Takazumi Katayama a câştigat titlul suprem în Campionatul Mondial de 350cc.

S-a născut un simbol!

 

GAMA MOTORSPORT

 

Moto-ul celei mai noi generaţii a Tehnologiei 300V Dublu Ester, ‘Mai repede, Mai departe, Mai sigur’ reuneşte răspunsurile la cerinţele specifice ale curselor moderne de automobilism: obţinerea unor performanţe maxime pentru un anumit motor şi tip de cursă în toate evenimentele competiţionale.

În prezent sunt disponibile nu mai puţin de 8 categorii de viscozitate ale Liniei 300V Motorsport, ce acoperă o gamă largă de condiţii de cursă, permiţând astfel optimizarea performanţelor fiecărui motor faţă de rezultatele preconizate, ţinand cont de tipul cursei, distanţa, diluţia combustibilului motorului, temperaturile de lucru sau alţi parametri specifici.

 

Cumpara Ulei motor Motul 300V de la Autohut.ro in rate online fara dobanda

Recomandari pentru tine!