Sfaturi pentru achizitionarea unui GPS auto

Vrei sa iti achizitionezi un GPS auto si nu sti pe care sa il alegi? Noi iti putem da cateva sfaturi bune pentru a te hotara pe care din sutele de modele pe care le gasim in magazinele online dar si offline.

Intotdeauna un GPS auto trebuie sa aiba cateva calitati pentru al folosi la ” putere maxima „, adica sa il folosim cu usurinta, fara sa ne uitam foarte atenti la el pentru a ne da seama ce ne arata. Dupa ce vei citi cu atentie sfaturile noastre, o sa iti achizitionezi cel mai bun gps cu display si vei fi foarte multumit de rezultatele pe care acest gadget ti le ofera. 

In primul rand trebuie sa ai in vedere dimensiunea acestuia pentru ca, daca este unul de dimenisuni mici, iti va fi foarte greu sa vizualizezi ceea ce iti arata gps-ul pe display-ul acestuia. Un astfel de aparat cu display de minim 5 inch este foarte util, acesta fiind capabil sa iti ofere unghiuri largi de vizibilitate, astfel vei vedea cu usurinta traseul pe care il ai de urmat, fiind unul din punctele importante care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa cumperi un astfel de dispozitiv auto.

Actualizarea gratuita a hartilor este un alt punct pe care trebuie sa il avem in vedere. Drumurile sufera modificari constante, iar un GPS care nu este actualizat constant iti poate furniza date eronate, traseul pe care il urmezi sa nu fie unul corect, astfel pierzi timp si bani. Multe device-uri ofera actualizarea gratuita a hartilor, cum ar fi 2Drive by Serioux care are actualizare gratuita pe viata, ceea ce constituie un mare avantaj. Acest lucru te ajuta sa nu pierzi timpul cautand ruta corecta, gps-ul stiind in permanenta ceea ce s-a schimbat su care este ruta corecta.

Ultimul sfat pe care il recomandam sa il aveti in vedere, este spatiul de stocare, care va ajuta sa aveti multe facilitati in plus. De exemplu, un astfel de aparat care are un spatiu de stocare mai mare, se poate folosi si ca player, puteti adauga un film sau muzica, astfel puteti vizualiza un film direct pe acesta sau asculta muzica care o aveti stocata in acesta.

Recomandarea noastra este 2Drive by Serioux pentru ca se incadreaza perfect in cele trei sfaturi mentionate mai sus, dar si rapotul calitate/pret este unul foarte bun, fiind in topul vanzarilor de la majoritatea magazinelor care vand astfel de device-uri.

Recomandari pentru tine!