Simone castiga Cotnari Rally – Iasi 2016 si devine din nou Campion National

Simone Tempestini/Marc Banca reusesc sa se impuna in penultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, etapa a VII-a Cotnari Rally – Iasi 2016 si devin campioni nationali absoluti. Dupa ce in 2015 reuseste alaturi de Dorin Pulpea sa devina pentru prima data campion national, in 2016 ca si navigator il are pe Marc Banca, alaturi de care a reusit sa castige pentru al doilea an consecutiv campion national la bordul unui Ford Fiesta R5.

Simone a reusit sa se impuna in 8 probe speciale de la Iasi, care i-au adus titlul national. Dan Girtofan/Tudor Marza termina acest raliu pe pozitia secunda a clasamentului. Gergo Szabo/Karoly Borbely la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX, membri ai echipei BCR Rally Team reusesc sa termine etapa a VII -a  a campionatului national de raliuri dunlop pe pozitia a III -a la general.

Raul Badiu reuseste sa se impuna la doua roti motrice ( 2WD ) la bordul unui Renault Clio R3T de clasa 5, avandu-l in dreapta pe Gabriel Lazar. Adrian Raspopa/Cosmin Diacu termina etapa Ieseana pe pozitia secunda, urmat de echipajul Adrian Teslovan/Vajk Imre Cseh care termina pe ultima treapta a podiumului la 2WD.

Echipajul Norbert Maior/Alina Bianca Pop sunt castigatorii de la Cupa Dacia dupa ce au reusit sa se impuna pe 3 probe speciale si urcand in pozitia de lideri si castigatori a cupei monomarca de la Iasi. Bogdan Talasman/Andrei Mitrasca sunt ocupantii locului secund a poziumului, urmati de Dan Zaharia/Sergiu-Sebastian Itu pe ultima treapta.

Radu Necula/Adrian Temes sunt castigatorii cupei Suzuki. Acestia s-au impus in fata lui Csongor Szabo/Robert Maior care au terminat pe pozitia secunda, iar Peter Kelemen/Gyula Molnar sunt ocupantii ultimei trepte a podiumului de la Cupa Suzuki.

La debutanti, Dan Zaharia/Sergiu-Sebastian Itu reusesc sa castige in fata echipajului format din Dragos Popa/Marcus Andreoiu, iar fiul lui Giri, Andrei Girtofan, care l-a avt ca si navigator pe Doru Vraja reusesc sa termine pe treapta a III-a a clsamentului debutantilor de la Iasi.

Raul Badiu alaturi de Gabriel Lazar reusesc sa se impuna si la Juniori, in fata lui Norbert Maior care a avut  ca si navigator pe Alina Bianca Pop, iar Dan Zaharia/Sergiu-Sebastian Itu reusesc sa termine pe treapta a III-a a podiumului.

Credit Foto: RPM Racing Ro

Recomandari pentru tine!