Sebastian Barbu si Bogdan Iancu continua lupta pentru titlu la Raliul Iasului

Sebastian Barbu si Bogdan Iancu, copilotul sau, vor lua startul in acest weekend in Raliul Iasului, etapa a saptea din Campionatul National de Raliuri Betano. Echipajul sibian va concura cu modelul Skoda Fabia Rally 2 preparat de AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

Cu doua victorii, doua clasari pe podium si un loc patru in acest sezon, Sebastian Barbu si Bogdan Iancu au adunat 187,6 puncte si ocupa prima pozitie in clasamentul general, inaintea Raliului Iasului, etapa a saptea din Campionatul National de Raliuri Betano.

Etapa pe macadam are un coeficient de 1,2 si se va desfasura in perioada 2 – 4 septembrie. Vineri, in prima zi a raliului, startul festiv este programat la ora 19:30 si este urmat imediat de super speciala Rapa Galbena pe strazile din centrul orasului. Sambata si duminica sunt programate celelalte 8 probe speciale, cate doua treceri pe Cioca Boca si Madarjac in ziua a doua, si cate doua treceri pe probele Paun si Dobrovat programate duminica. Raliul Iasului are in total 134 km de probe speciale.

“Pentru noi este cu siguranta una dintre cele mai grele etape din campionat. Lupta pentru titlu este foarte stransa si nu-mi doresc decat sa avem un parcurs cat mai bun si sa fim rapizi pe probe”, a spus Sebastian Barbu.

Echipajul sibian este sustinut in sezonul 2022 de partenerii: ARC Stake, Gorgandin, EGLO Romania, Yiippi Mango Energy Drink, Foerch Romania, Mindsoft, Geometrica Architects, P1, Naceleup.ro, AutoSole 2.0 SRL si FcCompetition.

 

Recomandari pentru tine!