Schimbare in calendarul Campionatului National de Viteza in Coasta Total

Ca urmare a ultimelor evenimente din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Total si dupa discutii cu sportivii implicati in campionat, s-au decis urmatoarele:

Inlocuirea etapei a V-a din CNVCT, Trofeul Campulung Muscel cu Trofeul Ranca, care se va desfasura in aceeasi data, 19-20 septembrie. Desi este o perioada extrem de scurta pana la eveniment, Federatia va depune toate eforturile ca totul sa fie pregatit corespunzator. Etapa va puncta si in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta 2. Etapa a VI-a, Poiana Brasov, se va desfasura in locatia si la data stabilite anterior, fara modificari.

– Transmiterea unei adrese de multumire si felicitare clubului organizator al etapei Trofeul Gutai, XPO Racing, pentru reusita evenimentului de la Baia Mare.
– Avertizarea sportivului Bogdan Cuzma pentru absentarea de la Festivitatea de Premiere a etapei a IV-a, Trofeul Gutai si a sportivului Octavian Berci pentru efectuarea de recunoasteri in afara limitei de fairplay. Comisia de Disciplina FRAS va fi sesizata cu cele doua cazuri de presedintele comisiei de coasta.

Articol preluat de pe www.fras.ro

Recomandari pentru tine!