Raliul Harghitei 2022 alineaza 81 de echipaje la start

Raliul Harghitei 2022 puncteaza ca si etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Betano, desfasurandu-se in perioada 29-30 Aprilie.

Acest eveniment este unul foarte apreciat in ultimii ani, aducand numeroase echipaje la start, ceea ce se intampla si la aceasta editie, unde fanii motorsportului pot vedea nu mai putin de 81 de echipaje pe probele speciale a etapei Harghitene.

57 de echipaje se regasesc pe lista de inscrieri de la Raliul Harghitei 2022 in cadrul Campionatului National de Raliuri, alte cinci echipaje sunt inscrise in Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice, iar in liga secunda ( Rally2 ) dedicata echipajelor cu buget mai redus, se regasesc nu mai putin de 19 echipaje.

Detalii despre etapa se pot vedea pe pagina noastra dedicata etapei -> Raliul Harghitei , acolo unde puteti descoperii harta probelor speciale, programul competitiei, lista de inscrieri si mult alte informatii.

Cu un numar de 118,74  km, impartiti in 12 probe impartite pe parcursul a doua zile, batalia se anunta una stransa pentru victoria etapei. Simone Tempestini revine la start cu acelasi  Porsche 997 RGT pe care a alergat si in Maramures, avand o lupta directa cu sapte modele R5/Rally.

La start se vor alinia cu masini de clasa RC2 Sebastian Barbu, care revine dupa etapa din Mexic, Bogdan Cuzma, Adrian Teslovan, Anton Titov, Andrei Girtofan, Jean Tatu Sr, Mihai Manole, dar si pilotul DTO Rally Team, Cristi Dolofan care va alerga pe model Citroen C3. 

Recomandari pentru tine!