Raliul Argesului PS4,PS5,PS6: Simone domina raliul

Simone Tempestini reuseste sa obtina un „Hat-trick” pe primele trei probe speciale ale zilei secunde. Vali Porcisteanu ramane pe  pozitia secunda, urmat de Sebastian Barbu cu a sa Skoda Fabia R5. haideti sa vedem ce s-a intamplat pe primele 3 probe speciale ale zilei secunde de la Raliul Argesului 2019, prima etapa din campionatul national de raliuri.

PS4 Cetatea Poenari – Lungime 4.40 km

Proba este adjudecata de pilotul NRA, oprind cronometrul primei probe la 2:38.20 sec. urmat de Vali care termina proba speciala la +2 sec la bordul noului material de concurs Citroen C3 R5. Cu o evolutie surprinzatoare la aceasta etapa, Sebastian Barbu ( Skoda Fabia R5 ) reuseste sa termine proba pe pozitia a III-a, la +3.9 sec. fata de lider si la +1.9 sec. fata de pilotul DTO Rally Team si ramane pe III la general.

Cristi Dolofan termina proba cu al IV-a timp cu noul Peugeot 208 R5 cu care acesta participa in acest sezon, iar Giri ajunge in stop-ul probei cu al V-ilea timp.

PS5 Vidraru 1 – Lungime 27.68 km

Fiind cea mai lunga proba speciala a raliului, Vidraru 1 este adjudecata de acelasi protagonist, care mai adauga 10.1 sec. la avansul sau fata de locul secund. Porcisteanu termina proba pe pozitia secunda, urmat de Dan Girtofan, Sebastian Barbu si de Tincescu care face o proba buna.

PS6 Piscul Negru 1 – Lungime 10.72 km

Simone reuseste sa isi adjudece cele trei probe speciale ale diminetii, iar pe PS6 isi mareste din nou avansul. Giri reuseste sa obtina al doilea timp pe aceasta proba, urmat de S.Barbu. Vali termina proba cu al patrulea timp, insa se mentine pe pozitia secunda la general dupa cele 6 probe speciale desfasurate pana acum.

Tincescu este nevoit sa abandoneze, dupa o iesire in decor pe aceasta proba cauzata din pricina unei denivalari pe proba speciala. Aceeasi proba a fost una cu ghinion si pentru Cristian Timisca, acesta fiind nevoit sa abandoneze.

Urmeaza ultimele doua probe speciale ale raliului, Piscul Negru 2 si Vidraru 2 care conteaza ca si Power Stage.

Clasament general provizoriu dupa PS6:

sursa: fras.ro
Noutati
Vezi mai multe