Raliul Argesului da startul in campionatul national de raliuri

Raliul Argesului Catena – Powered by Peugeot se desfasoara in perioada 2-4 mai pe o lungime de 100 de kilometri cronometrati, grupati in 8 probe speciale. Joi, 2 mai, va avea loc startul festiv, incepand cu ora 19:00, in Piata Vasile Milea din Pitesti, ca mai apoi fanii motorsportului sa fie invitati sa asiste la un spectacol garantat, la superspeciala de langa Stadionul Nicolae Dobrin, desfasurata vineri, 3 mai, incepand cu ora 17:00.

Sambata, caii putere se muta pe Transfagarasan, dupa ora 11, cand echipajele vor concura intre Cetatea Poenari si Conacul Ursului. Cei mai rapizi piloti si copiloti din fiecare categorie, dar si echipele inscrise in Raliul Argesului Catena – Powered by Peugeot, vor pe podium la festivitatea de premiere care are loc sambata, in Piata Vasile Milea, incepand cu ora 20:00.

Nu uitati de Rally Ghid-ul care contine informatii de bun venit pentru concurenti si spectatori, informatii despre orasul gazda al raliului, Pitesti, cat si despre judetul Arges, programul raliului sau posibilitati de cazare si recomandari de restaurante.

Prima zi de la Raliul Argesului este joi, atunci cand echipajele inscrise la prima etapa din campionat vor fi prezentate fanilor si celor prezenti la Startul Festiv programat la orele 19:00 in Piata Vasile Milea din Pitesti.

Concurentii vor debuta in noul sezon competitional abea vineri dimineata, atunci cand este programata sesiunea de teste pentru concurenti.

* Click pe harta pentru marire

Sesiunea de shakedown este programata pentru desfasurare incepand cu orele 08:00 si sfarsindu-se la orele 12:30. Testele vor avea loc la  Budeasa Mica, foarte aproape de Pitesti.

Tot vineri, sunt programate 3 probe speciale pentru echipaje in lungime totala de 19.40 km cronometrati. Primele doua probe in lungime de 5.80 km fiecare se desfasoara pe acelasi traseu, printr-o bucla, urmate la finalul zilei de o superspeciala care se va desfasura Pitesti incepand cu orele 18:00.

Pentru ziua de Sambata, echipajele au de parcurs un numar  81.18 km cronometrati, impartiti in 5 probe speciale care se vor desfasura pe celebrul Transfagarasan.

Documente Oficiale Raliul Argesului 2019 

Detalii suplimentare se pot gasi si pe pagina oficiala a evenimentului raliulargesului.ro, dar si pe facebook pe pagina raliul argesului.

 

                    Harta Probe probelor speciale de la Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot

                                                                                  

 

 

 

Noutati
Vezi mai multe