Program intensiv pentru Kalle Rovanperä

Dupa ce a cucerit titlul in cadrul WRC2 Pro cu cei de la Skoda Motorsport, Kalle Rovanpera a fost recrutat de echipa de uzina care alearga in cadrul World Rally Championship, TOYOTA GAZOO RACING WRT.

Dupa ce a reusit sa urce, gratie realizarilor sale, in ” prima liga ” a WRC, Rovanpera a facut zilele trecute cunostinta cu modelul Toyota Yaris WRC de la Toyota Gazoo Racing pe care va alerga sezonul urmator.

La doar 19 ani, Kalle a efectuat primele teste oficiale alaturi de copilotul sau Jonne Halttunen pe drumurile franceze, din zona Gap. Luna decembrie este una foarte incarcata pentru acesta, dupa ce a facut teste alaturi de Evans si Ogier in zona amintita mai sus, acesta a calatorit in sudul Frantei alaturi de coechipierii acestuia pentru a face teste si pe ale suprafete de probe speciale.

Kalle incepe sa face pregatirile necesare pentru prima etapa din cariera sa la bordul unui model WRC, etapa ce se desfasoara in ianuarie la Monte Carlo. La finalul saptamanii aceasta, Rovanpera impreuna cu cei de la Toyota vor efectua teste premergatoare etapei de la Monte Carlo in Finlanda, alaturi de Ogier, Evans si Katsuta

Videoclipurile cu testele le gasiti ai jos:

Recomandari pentru tine!