Elfyn Evans lider inainte de ultimele 4 probe speciale de Duminica

Elfyn Evans a reusit sa incheie pe prima pozitie ziua a treia de la Monte Carlo la bordul unei Toyota Yaris WRC. Ogier cade pe pozitia secunda, iar Thierry Neuville ( Toyota Yaris WRC ) termina pe pozitia a treia cu al sau Hyundai i20 WRC

PS9 (St-Léger-les-Mélèzes – La Bâtie-Neuve 1) a fost prima proba speciala din ziua a treia de la Monte Carlo, aceasta fiind adjudecata de pilotul celor de la Hyunday, Neuville. Al doilea timp pe proba i-a revenit lui Sebastien Ogier, acesta fiind urmat de Evans, Loeb, Suninen si Rovanperä.

PS 10 (La Bréole – Selonnet 1 ) in lungime de 20.73 km a fost adjudecata de Evans, care a reusit sa fie mai rapid cu 7.6 sec. fata de coechipierul sau Ogier,. Neuville termina la +13.8 sec. in spatele noului lider de la general, Elfyn Evans.

Batalia incepe sa fie una foarte interesanta, Neuville reusind sa adjudece ultimele doua probe ale zilei. PS11 St-Léger-les-Mélèzes – La Bâtie-Neuve 2 care a fost in lungime de 16.87 km a fost adjudecata de pilotul Hyundai.  Urmatorul pe proba a fost Ogier care redevine lider la general dupa aceasta proba. Evans termina proba cu al treilea timp si cade pe pozitia secunda la general.

PS12 La Bréole – Selonnet 2 a fost ultima proba a zilei si a fost adjudecata de acelasi Thierry N.  Evans reuseste sa terina proba cu al doilea timp si urca din nou pe prima pozitie la general. Ogier cade pe pozitia secunda la finalul zilei.

Dupa trei zile in care s-au intamplat foarte multe, doar intre trei echipaje se dau batalii interesante pe probele speciale de la Monte Carlo. Pentru ultima zi acestia au de parcurs inca 4 probe speciale, ultima fiind considerata Power Stage.

Clasament dupa ziua 3 WRC Monte Carlo 2020

 

Noutati
Vezi mai multe