Ogier s-a impus in Mexic, in fata lui Sordo si Kris Meeke

Sébastien Ogier a castigat Raliul Mexicului, urmat de Dani Sordo si de Kris Meeke care inchieie pe trei in Mexic.

O lupta frumoasa s-a desfasurat in Mexic, la cea de-a treia etapa din Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde concurentii au avut de infruntat conditiile dificile din Mexic. Caldura, macadamul dur si altitudinea le-a dat batai de cap concurentilor si a dus la rasturnari de situatie de foarte multe ori.

Ogier castiga in Mexic la bordul unui Ford Fiesta de la M-Sport. Dani Sordo termina acest raliu pe pozitia secunda la bordul unui Hyundai i20, iar Kris Meeke termina pe ultima pozitie a podiumului general cu al sau Citroen C3 WRC.

credit foto: wrc.com

Revenit in WRC dupa o pauza de 3 ani, Loeb termina acest raliu pe pozitia a cincea dupa ce pe PS14 loveste o piatra aflata pe trasa si face pana la roata stanga fata, acesta fiind nevoit sa opreasca. Acesta a pierdut peste doua minute si cade pana pe pozitia a cincea in clasamentul general, loc pe care se regaseste si la finalul raliului.

Mikkelsen Andreas termina acest raliu pe pozitia a patra la bordul unui Hyundai i20 Coupe.

credit foto: www.motorsport.com

Ultima proba speciala a raliului a fost Power Stage-ul care a fost adjudecat de Tanak care ii aduce cateva puncte suplimentare in clasamentul general WRC si urca din nou pe prima pozitia la general in WRC, acesta castigand doua etapa din cele trei d epana acum. Al doilea sosit pe ultima proba este Ogier, urmat de Latvala.

Clasament general Rally Guanajuato Mexico 2018

 

Recomandari pentru tine!