Odihneste-te in pace Adrian Raspopa!

Inca nu ne vine sa credem, insa din pacate Adi nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Sincere condoleante familiei Raspopa!

Zi neagra in motorsportul romanesc dupa decesul pilotului Adrian Raspopa care a suferit rani grave dupa o iesire in decor pe PS 2 din Raliul Iasului 2021.

Echipajul format din Adrian Raspopa si Cosmin Diacu au avut parte de o iesire in decor violenta, acestia lovind un cap de pod cu modelul Skoda Fabia R5.

A fost nevoie de interventia elicopterului Smurd, care au preluat echipajul, insa din pacate pentru Adi, acesta a fost ultimul raliu, un raliu care cu siguranta va ramane o editie neagra si trista.

Pilotul se afla in stare critica, in soc hipovolemic si coma postresuscitare, este intuibat, ventilat mecanic. Se fac investigatii in ceea ce priveste resuscitarii si intrarii in operatie. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului si a abdomenului si cranio-cerebral. Se fac eforturi sustinute pentru mentinerea in viata”, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD, insa in jurul orelor 16:00 a fost declarat decesul.

Masina lui Raspopa pe platforma. Sursa Foto: Balazs Attila
sursa: Andrei Suciu
sursa: Andrei Suciu

Recomandari pentru tine!