Victorie pentru Tempestini la Raliul Sibiului 2021

Simone Tempestini alaturi de Sergiu Itu au castigat Raliul Sibiului 2021 la bordul modelului Skoda Fabia R5

Etapa a VII-a din Campionatul National de Raliuri Betano s-a desfasurat in weekendul 30-31 iulie la Sibiu, acolo unde organizatorii au pregatit 8 probe speciale pe macadam. Echipajul Simone/Sergiu au reusit sa preia conducerea raliului inca de pe prima proba speciala desfasurata vineri, acestia ocupand prima pozitie pana la finalul etapei.

Simone alaturi de Sergiu au incheiat raliul cu un avans considerabil fata de locul secund care a fost ocupat de localnicul Sebastian Barbu ( Skoda Fabia Rally2 ), pilot ce a si castigat editia din 2019, atunci cand se desfasura pe asfalt, echipajul NRA fiind mai rapid cu 02:04,7 secunde dupa cele 8 probe speciale ale raliului.

Cea de-a treia pozitie la general a fost ocupata de Adrian teslovan, acesta pilotand un model  Mitsubishi Lancer EVO 10 de clasa RC2N, fiind la aproape 8 minute intarziere fata de castigatorul etapei de la Sibiu.

sursa foto: fb Calugar Gabriel Ionut

Norbert Maior reuseste sa se impuna la doua roti motrice, acesta fiind secondat de sora sa, Francesca Maior, alaturi de care au reusit sa obtina victoria. Cea de-a doua pozitie a fost ocupata de Marius Sincraianu la bordul unui Peugeot 208 R2, acelasi model ca si ocupantul locului al treilea, ocupat de Adam Bardoczy .

Cupa Dacia – Victor Supuran reuseste victoria in fata lui Dragos Popa si a lui Dan Albut care incheie cea de-a saptea etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri pe pozitia a treia.

Swift Cup – Radu Necule se impune la Sibiu in detrimentul lui David Tarta, care reuseste o pozitie secunda pe macadamul sibian, iar Cristi Sugar ocupa pozitia a treia in cadrul cupei monomarca.

Rezulatele si clasamentele de la Raliul Sibiului 2021 se pot vedea aici.

sursa foto: Calugar Gabriel Ionut

Recomandari pentru tine!