Neuville / Gilsoul cei mai rapizi la shakedown-ul de la Monte-Carlo

Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul sunt cei mai rapizi in cadrul shakedown-ului Rally Monte-Carlo 2018, urmati de un al doilea echipaj Hyundai Sordo / Del Barrio la doar  0.1 secunde. Primul echipaj non-Hyundai apare pe locul 3, fiind vorba de Ott Tanak / Martin Jarveoja .

Top 5-ul acestei probe de antrenament este completat de catre Kris Meeke si Andreas Mikkelsen, toti cei 5 de mai sus  avand insa intre ei un ecart mai mic de o secunda. Dupa aceasta proba, castigatorul ei, belgianul Thierry Neuville,  a declarat ca se simte increzator in sansele sale, reusind sa faca o setare buna a masinii, care este foarte similara cu cea de anul trecut.

O veste mai putin buna vine din tabara M-sport, dupa ce Bryan Bouffier a facut un accident pe recnuoasterile desfasurate miercuri dimineata. Copilotul acestuia, Jerome Degout a suferit din pacate in urma acestui incident o accidentare  destul de grava la gat, care il scoate din joc. In locul sau in dreapta lui Bouffier va fi Xavier Panserri, recent intors de la raliul Dakar, unde l-a secondat pe Khalid Al Qassimi.

Probele speciale ce conteaza in clasamentul final vor incepe in aceasta seara incepand cu ora 22:43 (ora Romaniei), prin parcurgerea a doua tronsoane de 36.79 km respectiv 25.49 Km. Actiunea va putea fi urmarita live pe WRC Plus .

 

Credit Foto – Hyundai Motorsport

Sursa Articol: rpmracing.wordpress.com

Recomandari pentru tine!