Schimb de echipaje la Hyundai pentru etapa din Suedia

Hyundai Motorsport a luat o decizie in privinta celui de-al treilea echipaj pentru Suedia. Craig Breen ii va lua locul lui Sebastien Loeb la aceasta etapa si va pilota al treilea model Hyundai i20 WRC.

Inaintea etapei de la Monte Carlo pe care si-a adjudecato Thierry Neuville, Loeb fusese initial pe lista pentru trio-ul din Suedia, la fel ca si Dani Sordo, insa rezultatul slab de la prima etapa a dus la aceasta decizie. 

Hyundai a confirmat luni ca Breen ii va lua locul lui Loeb mai rapid si va reveni la actiune alaturi de Thierry Neuville si Ott Tanak, in modelul WRC Couple i20.

„Am luat decizia de a lua startul cu Craig Breen in Suedia, alaturi de Thierry si Ott, pentru a crea cel mai competitiv pachet posibil pentru aceasta etapa, iar acestea au fost cele mai bune optiuni disponibile”, a comentat directorul echipei, Andrea Adamo.

„Am optat pentru Craig pentru performantele sale din Suedia in 2018, cand a terminat pe pozitia secunda. El a mai aratat ca are potential pe noul nostru i20 Coupe WRC in sezonul trecut” a mai adaugat Adamo.

Hyundai trebuia sa efectueze un test pre-eveniment in Suedia saptamana aceasta, dar a fost amanat din cauza lipsei de zapada si gheata in prezent in regiunea in care trebuia sa fie efectuate testele. O sesiune de teste este luata in considerare pentru 5-7 februarie in zona apropiata etapei cu toate cele trei echipaje.

Recomandari pentru tine!