Craig Breen incantat sa imparta podiumul cu Ogier si Loeb

Craig Breen  a declarat ca a fost un pic suprarealist pentru acesta sa imparta acelasi podium la Raliul Monte Carlo cu cei mai mari piloti ai Campionatului Mondial de Raliuri, francezii Sebastien Loeb si Sebastien Ogier.

Pilotul de la M-Sport, Craig Breen, a reusit sa obtina cea de-a treia pozitie la general in prima etapa de WRC de weekendul trecut, acesta fiind pe pozitia a patra la general cu 15 puncte acumulate, la doua distanta de ROVANPERÄ care este pe trei cu 17 puncte.

Sezonul acesta va lua startul ca si pilot cu norma intreaga in WRC pentru echipa Ford, irlandezul a facut un raliu inteligent si a reusit sa urce pe trei, acesta nu a riscat si a mers curat, cat sa plece cu cat mai multe puncte la final raliului, stiind ca Loeb si Ogier nu fac sezon complet.

sursa foto: Red Bull Content Pool

Breen ocupase locul sase la general dupa ziua de vineri, dar a urcat pe locul al treilea dupa ce Elfyn Evans a avut parte de o iesire in decor in ziua de sambata pe cea de-a unsprezecea proba speciala, iar pilotii Hyundai, Ott Tanak  si Thierry Neuville, au intampinat si ei probleme in ziua de sambata.

A fost un weekend bun. Inca mi se pare un pic suprarealist sa impart un podium cu acesti tipi ( Loeb si Ogier ), sper sa nu se mai intample, Daca nu ar fi fost acolo, as fi putut castiga raliul.”, a glumit Breen.

Stiam inainte de start ca va fi un raliu dificil pentru mine, nu am mai luat startul la Monte din 2018 si asta este doar a patra oara cand iau startul aici. Sa plec cu podium la general dupa cel mai dificil raliu al anului, pentru mine conteaza enorm, sunt incantat. Acest lucru se datoreaza in principal echipei, care au facut o treaba uimitoare, ne-a oferit totul pentru a performa. Eu si Paul Nagle ( copilot ) am invatat cu fiecare kilometru parcurs.” a adaugat Craig Breen.

Recomandari pentru tine!