Ott Tänak spune ca s-a adaptat rapid la Hyundai

Ott Tanak s-a adaptat rapid la mediul familiar dupa revenirea sa la Hyundai Motorsport. La Raliul Monte-Carlo, care a deschis sezonul, el s-a simtit imediat in largul sau atat in echipa, cat si in i20 N Rally1 Hybrid.

Cu toate ca a avut de infruntat o problema de setare a motorului care a afectat toate cele trei masini Hyundai in noaptea de deschidere in Alpii Francezi, estonianul a reusit sa ocupe locul patru si sa obtina puncte pentru prima data in runda inaugurala cu producatorul coreean. Cu toate acestea, incidentul de vineri dimineata, cand a ajuns intr-un sant in etapa a treia, i-a costat cel mai mult.

Monte nu este niciodata un eveniment usor de inceput„, a declarat campionul mondial din 2019. „Nu a fost un eveniment foarte constant, dar am trecut peste weekend si am acumulat putina experienta. Putem vedea ca masina este competitiva. Mai avem de lucrat la ea, dar este clar ca Hyundai Motorsport a facut o treaba buna anul trecut. Sa vedem ce putem face in continuare.

Urmatoarea destinatie pentru Tanak este runda a doua, unde isi va apara victoria in Raliul Suediei, obtinuta in sezonul trecut la volanul unui M-Sport Ford Puma. „Abia asteptam Suedia. Este o noua aventura. Speram ca, dupa testul nostru pre-eveniment, vom fi si mai pregatiti decat am fost pentru Monte Carlo.

 

sursa foto: wrc.com

Recomandari pentru tine!