Kalle Rovanpera cel mai rapid la shakedown-ul din Suedia

Tanarul pilot al echipei Toyota Gazoo Racing, Kalle Rovanpera, a reusit sa obtina cel mai bun timp in sesiunea de shakedown de la Raliul Suediei, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri ( WRC ).

Acesta a efectuat un numar de 4 treceri pe portiunea de teste, reusind chiar pe ultima trecere sa obtina un timp de 3:57,7 sec. 

Ogier reuseste sa obtina al doilea timo, un 4:01,2 sec. obtinut tot pe ultima trecere a sa, insa acesta a efectuat doar trei teste cu modelul Toyota Yaris WRC. 

3 masini Toyota se afla in top 3 in aceasta sesiune de shakedown, Elfyn Evans obtine al treilea timp, 4:01.3 sec. este timpul obtinut de acesta. 

SURSA: https://www.ewrc-results.com

Primul model Hyundai se afla pe pozitia a IV-a, cu un timp de 4:03.1, timp obtinut de Craig Breen, urmat de Tanak ( Hyundai i20 WRC).

Shakedown-ul din Suedia nu a fost unul fara incidente, Suninen a avut o iesire in decor, lovind un copac dupa ce a pierdut controlul modelului Ford Fiesta WRC. 

Vineri( 14 februarie) echipajele au de parcurs 4 probe speciale, urmand ca sambata sa alerge pe inca 4. Ultima zi ( duminica) sunt programate 2 probe speciale.

Recomandari pentru tine!