Formula 1 va fi difuzata pe Antena timp de 3 ani

Pasionatii de Formula 1 din Romania vor fi incantati sa afle ca Antena Group a obtinut drepturile exclusive de transmitere a intrecerilor de Formula 1 pentru urmatorii trei ani. Aceasta veste vine cabun ecou de motorsport, deoarece pana acum nu s-a auzit nimic pentru fanii vitezei, care vor putea urmari de-acum fiecare viraj strans si fiecare accelerare impresionanta direct de pe circuitele prestigioase ale lumii.

Incepand cu sezonul 2024, telespectatorii vor avea ocazia sa asiste la toate evenimentele care compun calendarul competitional al Formulei 1. Emotiile incep sa prinda contur cu prima cursa din weekend-ul urmator – Marele Premiu al Bahrainului. Sesizand spiritul competitiv, Antena 1 si AntenaPLAY vor difuza cursa sambata, 2 martie, de la ora 17:00. Fanii sporturilor cu motor vor putea, de asemenea, sa urmareasca antrenamentele din 29 februarie si 1 martie in integralitate pe AntenaPLAY, in timp ce sesiunea de calificare va fi transmisa pe 1 martie, la ora 18:00, pe Antena Stars si, bineinteles, AntenaPLAY.

AntenaPLAY, liderul platformelor de streaming din Romania, continua sa ofere continut diversificat si de inalta calitate. Cu peste 45 de milioane de ore de continut urmarit doar in anul 2023, platforma se remarca prin cele 5 canale TV LIVE, 5 canale de sport, 3 canale dedicate emisiunii Mireasa, 7 canale tematice si 2 radiouri, satisfacand astfel preferintele unui public larg si variat.

In ceea ce priveste adrenalina competitiei, sezonul 2024 de Formula 1 se anunta a fi unul incarcat de tensiune si performante remarcabile. Max Verstappen, pilotul echipei Red Bull Racing, este favorit sa isi adjudece al patrulea titlu mondial consecutiv, in urma victoriilor sale impresionante din anii 2021, 2022 si 2023. Insa, cursa pentru suprematie nu se limiteaza doar la el. Oponentii sai de seama, Charles Leclerc si Carlos Sainz de la Scuderia Ferrari, alaturi de veteranul Lewis Hamilton de la Mercedes, care imparte recordul de 7 titluri mondiale cu legendarul Michael Schumacher, sunt gata sa isi aduca contributia la un sezon de neuitat.

Calendarul Formulei 1 pentru anul 2024 este variat si plin de evenimente anticipate cu entuziasm. De la Marele Premiu al Bahrainului si pana la cursele din Las Vegas si Qatar, fiecare weekend de cursa va fi o promisiune de spectacol pur, care va putea fi urmarit in detaliu prin intermediul Antena Group.

In concluzie, drepturile de transmitere exclusiva asigurate de Antena Group vor permite fanilor romani de Formula 1 sa se bucure de fiecare moment palpitant al competitiei, cu profesionalism si acuratete in detaliile tehnice si sportive.

Recomandari pentru tine!