Vettel are incredere ca Ferrari ii da aceleasi specificatii pentru monopost ca a lui Leclerc

Digiqole Ad

Sebastian Vettel a confirmat faptul ca el are incredere ca echipa lui ii da aceleasi specificatii pentru monopost, ca ale lui Charles Leclerc, desi este o diferenta considerabila intre cei doi. Perechea a fost despartita de mai mult de jumatate de secunda, in sesiunea de calificari de la Algarve, iar in cursa, pilotul german a incheiat pe locul 10, in timp ce Leclerc a ajuns pe locul 4.

Aceasta a fost o performanta tipica pentru cei doi, in acest sezon. Sebastian Vettel este al 13-lea in lupta pentru titlu, in timp ce Leclerc este pe pozitia a 5-a, in clasament. Dar Seb este sigur ca Ferrari le ofera amandurora aceleasi conditii.

„Trebuie sa cred ca avem acelasi monopost. Am incredere in oamenii de langa mine si din garaj. Imi confirma timpul pe tur si sentimentele. Chiar ma chinui sa ajung sa simt monopostul in felul in care o face Charles. Deci la asta lucrez”, a explicat Vettel.

„Ca sa ies din situatia asta trebuie sa muncesc. Impreuna cu echipa voi incerca sa dau totul si sper ca weekend-ul viitor, ne va gasi intr-o situatie mai buna. E clar ca punctul nostru slab este sambata. Duminica ne chinuim pentru ca suntem in mijlocul plutonului si e greu sa recuperezi de acolo.”

„Concurez de mult timp si stiu ca uneori ti se potrivesc monoposturile, alte ori nu. Dar trebuie sa te adaptezi, si asta incerc eu, anul acesta. Deci nu s-a schimbat nimic. Este vorba si de aderenta pe care o ai si pe care o folosesti. Deci din punctul acesta de vedere, Charles sta mai bine. Eu, in mod clar, nu sunt la fel de rapid si nu simt monopostul la fel de bine, dar nu stiu din ce motiv”, a conchis Sebastian Vettel.

sursa: Ana Danila – gp24.ro

Recomandari pentru tine!