Robert Doornbos spune ca Perez este cel mai cautat pilot din Formula 1

Sergio Perez a devenit dintr-o data „cel mai cautat pilot din Formula 1”. Aceasta este opinia fostului pilot Red Bull, Robert Doornbos. El crede ca mexicanul si sponsorii sai puternici sunt doriti in F1 si in 2021.

Checo (30 ani), isi pierde locul de la echipa Racing Point, de anul viitor, dar se speculeaza ca ar putea trece la Williams, pentru a-l inlocui pe protejatul celor de la Mercedes, George Russell.

Un alt zvon circula acum in padoc, oamenii spunand ca l-au vazut pe managerul lui Sergio Perez discutand cu Dr Helmut Marko- acesta l-ar fi enumerat printre potentialii piloti care ar putea sa il inlocuiasca pe Alex Albon.

Perez a afirmat de mai multe ori, ca are nevoie de un monopost puternic, sau de un proiect bun, pentru a se simti motivat: „Nu sunt multe echipe care mi-ar putea oferi un proiect interesant.”

Doornbos a declarat pentru Ziggo Sport ca nu este nicio surpriza ca numele lui Perez este atat de discutat: „Sergio este cel mai cautat pilot din F1. Are de toate. A obtinut o gramada de puncte in cariera sa si a demonstrat ca poate fi foarte rapid cand are o zi buna. De asemnea, are un buget urias si asta conteaza mult in vremurile noastre. Din cauza pandemiei, companiile din intreaga lume si echipele din Formula 1, au probleme financiare.”

Giedo van der Garde are aceeasi parere: „Este si un joc politic. Red Bull ar avea nevoie de Perez, pentru a-si largi piata, pentru bautura energizanta. Deci Perez intr-un monopost de-al lor ar fi un castig si din aceasta cauza.”

Zak Brown a fost a fost intrebat, de asemenea, despre Perez: „Suspectez ca va ramane in F1, dar nu stiu sigur. Sergio este si foarte talentat, eu l-as vedea in IndyCar, dar nu cred ca e posibil sa avem un al 3-lea monopost, in afara de acela din Indy 500.”

Sursa: Ana Danila – www.gp24.ro

Recomandari pentru tine!