Florin Tincescu va lua startul in 2018 la bordul unui Fiat A124 Abarth

Sezon nou, material nou, copilot nou…. 

Sezonul 2018 bata la usa, iar echipajele incep sa isi dezvaluie materialul de concurs. A venit randul lui Florin Tincescu care a anuntat pe contul sau de socializare cu ce masina va alerga in campionat, dar si alaturi de cine.

Daca in sezonul trecut, acesta a luat startul in Campionatul National de Ralirui Dunlop la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX de clasa 3, masina cu care a reusit sa devina vicecampion al clasei 3 alaturi de Sergiu Itu care l-a secondat, iata ca in acest sezon acesta va lua startul la bordul unui Fiat A124 Abarth.

Sezonul acesta nu numai ca va schimba materialul de concurs, dar va schimba si copilotul. Acesta va fi secondat in sezonul 2018 al CNR de Alina Bianca Pop.

 

Acum este oficial! 2018 vine pentru mine dar si pentru fanii din România cu o premieră . Voi concura la bordul unui Fiat A124 Abarth la categoria RGT . Si asta nu e tot . Dupa ce Sergiu-Sebastian Itu a făcut un pas important in cariera sa mergând cu Simo Tempestinieu voi fi secondat de Alina Bianca Pop. Acest lucru nu era posibil fără sprijinul echipei#NAPOCARALLYACADEMY , a partenerilor noștri Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, De’Longhi, Visit Cluj si a celor din spate  care nu se vad ” a scris acesta pe reteaua de socializare.

Prima etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop va avea loc in perioada 24-25 Martie la Brasov, cu renumita etapa Tess Rally Brasov.

 

Recomandari pentru tine!