Elfyn Evans se intoarce la M-Sport la Monte Carlo, prima etapa din WRC

Elfyn Evans se va intoarce la echipa principal M-Sport pentru Raliul Monte Carlo. A fost dezvaluit in lista de inscrieri pentru etapa de deschidere a noului sezon WRC 2017 care se desfasoara la Monte Carlo . Evans a participat sezoanele 2014 si 2015 cu M-Sport.

                                                                                                                                                                                                            Credit Foto: motorsport.com

Welshman va reveni la clasa principala pentru prima runda a sezonului WRC 2017 cu echipa M-Sport, alaturi de Sebastien Ogier si Ott Tanak. Cu toate acestea, spre deosebire de colegii lui, Evans va rula pe pneuri DMACK. Mads Ostberg este absent de la Monte Carlo, in timp ce Eric Camilli este pe lista de inscrieri WRC 2 la Monte Carlo.

Camilli a fost un concurent care a alergat regulat in clasa secundara pana in 2015, urmand ca in 2016 sa alerge in primul esantion al campionatului mondial. El este cel de-al doilea driver-ul WRC din 2016 pentru a avea un avantaj la WRC2, ca urmare a semnarii lui Andreas Mikkelsen cu Skoda.

Din categoria FIA WRC Trophy, care a fost creat pentru masinile cu configuratie WRC pana in 2016, va avea un singur participant in WRC2,  Jordan Serderidis, care va conduce un Citroen DS3 WRC.

Craig Breen va intra, de asemenea, in vechia echipa Citroen si va pilota a doua masina a francezilor.

Recomandari pentru tine!