Echipa Napoca Rally Academy merge pe macadamul de la Raliul Sibiului

Echipa Napoca Rally Academy va participa in perioada 29-31 iulie la Raliul Sibiului, desfasurat pe 8 probe de macadam si 112,62 kilometri. Raliul Sibiului 2021 debuteaza joi seara, in Piata Mare a Sibiului cu Parada Echipajelor si Startul Festiv. 

Componenta echipei NRA la Raliul Sibiului: Simone Tempestini cu Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5, Norbert Maior si Francesca Maior cu Citroen DS3, Victor Supuran cu Mihai Supuran pe Dacia Sandero.

Simone Tempestini: “Venim la Sibiu dupa Rally di Roma Capitale, unde am avut un parcurs bun si ne-am bucurat de aproape 200 de kilometri de probe speciale pe asfalt, acum cateva zile. Practic, trecem la alte setari ale masinii, la alt ritm si la alte conditii, dar numitorul comun va fi caldura, pasiunea si dorinta de face un raliu foarte bun. Suntem in plin sezon si in campionatul intern, si in cel European si performanta este obiectivul nostru clar pina la finalul anului. Abia astept sa vad fanii de la Sibiu si probele de macadam.

Norbert Maior: „Dupa 3 etape in ERC, ne intoarcem in CNRB pentru Raliul Sibiului. Mi-a placut mereu acest raliu, inca de cand eram mic, cand veneam in calitate de spectator si eram fascinat de atmosfera de pe Santa, din Piata Mare sau Paltinis. Revenim cu Citroen-ul DS3 R3 Max si speram sa terminam cu un rezultat cat mai bun in clasamentul masinilor cu tractiune fata si in clasamentul general.

Victor Supuran: “Pentru aceasta etapa obiectivele mele raman aceleasi si anume, sa termin impreuna cu fratele meu Mihai cat mai sus in clasamentul Cupei Dacia. Rezultatele bune obtinute la etapele precedente imi dau curaj si ma motiveaza si de aceasta data.

Marco Tempestini: “Iata-ne la alt raliu, al saptelea. In aproape toate campionatele din Europa ar fi ultimul sau penultimul, la noi dupa Sibiu vor fi inca patru. Clar ca de fiecare data cand ma gandesc la asta, cred ca nu este posibil sa fim asa de deconectati de situatia reala de zi cu zi… dar se pare ca suntem! Si aici vom continua “stafeta” intre echipajele noastre, Bogdan Marisca, Ioan Mihut si Ciprian Lupu stau pe tusa, iar Simone, Norbert si Victor vor fi in “joc”. Obiectivele sunt cele obisnuite si in primul rand ne dorim sa-i distram pe fani pe probe. Temperaturile foarte ridicate si si praful cred ca vor fi 2 factori decisivi la Raliul Sibiului.

 

Partenerii echipei NRA in 2021 sunt  Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Joie Baby Romania, Castrol Romania, foodpanda, Consiliul Local si Primaria Cluj-Napoca.

Recomandari pentru tine!