Dominic Marcu continua parcursul cu prima Tesla Model 3 Performance de competitii din Europa in sezonul 2023

Cu putin timp ramas pana la debutul sezonului urmator, s-au anuntat modificari importante in cadrul competitiei de viteza in coasta. Aceasta a fost impartita in doua competitii separate – Viteza in Coasta Masters (CNVCM) si Viteza in Coasta (CNVC), ceea ce va intensifica spectacolul in toate categoriile.

Pentru Dominic Marcu, sezonul precedent a fost unul exceptional, materializat prin titlul de campion national la categoria electricelor, doua locuri 4 la general si un loc 2 pe o mansa de concurs la Straja.

Acum, el se pregateste pentru un nou capitol din frumoasa premiera pe care a reusit sa o realizeze in Europa, aducand la start prima Tesla care a concurat in Europa la o competitie de hillclimb.
In plus, el si-a concentrat ambitia si determinarea, beneficiind de sprijinul partenerilor si al echipei Cyclon Motorsport pentru a aduce imbunatatiri semnificative materialului de concurs atat la nivel tehnic, cat si estetic.


In ceea ce priveste noul sezon, Dominic Marcu declara: „Anul 2022 a fost plin de provocari, munca intensa si dorinta de a-mi depasi limitele. Experienta pe care am trait-o ca premiera europeana a fost cu adevarat memorabila. Mereu am avut dorinta de evolutie si am iubit provocarile, astfel am reusit sa pun bazele unui proiect unic in Europa, care demonstreaza ca o masina de curse electrica poate performa si proteja mediul inconjurator in acelasi timp.
Urmeaza al doilea an cu Tesla. In acest sezon voi porni cu aceeasi dorinta si determinare de a aduce masina electrica cat mai sus in clasament.

Ma consider o persoana foarte norocoasa! Cu sustinerea apropiatilor si a partenerilor am reusit materializarea unui vis. Este o experienta extraordinara sa vezi cum proiectul la care ai muncit atat de mult prinde contur si aduce rezultate remarcabile.

Sunt nerabdator sa incep noul sezon si sa ma aflu la startul Trofeului Rasnov in acest weekend, iar bucuria mea este cu atat mai mare cu cat voi avea sustinerea unui public numeros. Va multumesc!”

Realizarea primei Tesla Model 3 Performance din Europa dedicata exclusiv competitiilor de tip hillclimb a fost posibila datorita unor parteneri care impartasesc valorile de sustenabilitate, performanta si inovatie.

In sezonul 2023, Dominic Marcu este sustinut de E.ON, George – primul banking inteligent, o inovatie BCR, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet si Plus Autotrade.
E.ON este un agent al schimbarii in drumul, deloc simplu, al tranzitiei catre noua lume a energiei, mai verde, mai sustenabila. E.ON si-a asumat responsabilitatea de a proteja mediul, reducand amprenta de carbon, si a venit pe piata cu solutii inovative. E.ON sustine pionieri ai schimbarii, oameni care aleg sa faca performanta dar aduc si schimbari in jurul lor, cu impact asupra mediului inconjurator, prin actiunile pe care le fac.

Colaborarea cu Dominic Marcu pune in valoare dorinta ambelor parti de a actiona pentru binele planetei si astfel, tehnologia si sustenabilitatea devin parteneri de drum pe termen lung. De asemenea, solutia de incarcare E.ON Drive este partenerul perfect pentru Tesla in timpul competitiilor, asigurand ca masina este mereu incarcata si pregatita pentru a atinge performantele dorite.

George, primul banking inteligent din Romania, o inovatie BCR. Asemenea celor mai complexe masini electrice, George este un ecosistem digital financiar complet, care ofera 100% online, pe panoul de control al oricarui dispozitiv mobil, toate serviciile de daily banking, chiar si cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori in Romania si 7 milioane in celelalte tari din Centru si Est, George a devenit cea mai populara platforma de digital banking din Europa.

NetBet s-a implicat inca de inceput in acest proiect inedit unde Dominic a demonstrat atata dedicatie si pasiune. Ca lider in domeniul cazinourilor online din Romania, NetBet isi asuma responsabilitatea de a sprijini proiectele care aduc valoare si inovatie in societate, iar aceasta colaborare reflecta aceasta viziune. Prin implicarea in proiectul Tesla Model 3 Performance, NetBet isi arata sprijinul pentru tehnologia de ultima generatie si pentru pasiunea pentru performanta, dar si pentru protejarea mediului inconjurator.

Hama Romania s-a alaturat inca de la inceput cu entuziasm si energie proiectului initiat de Dominic Marcu – prima Tesla Model 3 Performance destinata competitiilor sportive, dezvoltata in Romania. Hama Romania este o companie preocupata de inovatie, tehnologie de ultima generatie si sustenabilitate, reusind sa sustina prin acest parteneriat eforturile remarcabile ale lui Dominic Marcu, cu care impartaseste aceeasi viziune.

BCR Leasing este prezenta pe piata romaneasca a leasingului din 2001 si ofera o gama completa de servicii de
leasing financiar si credit, pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) si echipamente (masini agricole, echipamente medicale, software si echipamente IT, etc.).

Compania este dedicata valorilor care stau la baza construirii unui viitor durabil precum inovatia, sustenabilitatea si performanta, valori pe care le impartaseste cu Dominic. Prin implicarea in acest proiect, BCR Leasing isi reafirma angajamentul fata de dezvoltarea competitiilor sportive cu masini electrice, cu atat mai mult cu cat performanta si grija fata de mediul inconjurator sunt elemente care fundamenteaza strategia companiei.

Pringles este o marca populara de snacks-uri produsa de compania Kellogg’s, cunoscuta in intreaga lume pentru forma sa unica si gustul delicios. Compania se implica activ in sustinerea proiectelor care promoveaza tehnologia si sustenabilitatea, considerand aceste valori fundamentale pentru construirea unui viitor mai bun pentru noi toti.
Prin implicarea sa in proiectul inovator al lui Dominic, care vizeaza participarea primei Tesla de curse din Europa in Campionatul National de Viteza in Coasta, Pringles isi reafirma angajamentul fata de valorile sale fundamentale. Astfel, prin sustinerea proiectelor care promoveaza tehnologia durabila si inovatia, Pringles demonstreaza ca este o companie responsabila social si cu o viziune orientata spre un viitor sustenabil.
TECNET. Serviciile Comtec Net sunt gandite si construite pe o fundatie de responsabilitate si profesionalism, astfel incat se pozitioneaza intr-o companie ce sustine transformarea digitala prin dematerializare si arhivare electronica, pentru un viitor promitator.

Valorile TECNET sunt promisiuni pe care acestia le-au facut pentru profesionalism, responsabilitate si un viitor digital performant. De aceea, Tecnet s-a aliniat proiectului initiat de Dominic cu Tesla si pentru a putea sustine si duce la bun sfarsit fiecare promisiune facuta si asumata. Tecnet crede cu tarie ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa isi aduca contributiile viitorul planetei, suntem responsabili de actiunile noastre pentru un viitor mai verde si imbratiseaza fiecare promisiune sau idee inovatoare lansata, pentru un viitor mai bun.
Plus Autotrade s-a alaturat inca de la inceput acestui proiect, declarand ca, in momentul in care au auzit planurile lui Dominic privind transformarea unei masini Tesla, deja rapida si puternica, intr-o masina de curse si cum a povestit despre evenimente cu entuziasm, au realizat ca au de-a face cu un campion si ca trebuie sa ii ofere sprijinul lor in calatoria sa. Compania este mandra ca a putut contribui la construirea unei masini de curse a viitorului.

Recomandari pentru tine!